Burçlara Ne Kadar İnanıyorsunuz ?

J

Juliet

Ziyaretçi
hihoyyytburçlara ne kadar inanıyosun eşiniz dostunuz burçlarıyla zıtlaştıgını veya anlaştıgınız oluyomukaydirigubbakcemile2

ben hiç inanmıyorum arkadaşım güya yay burcuyum ama hiç bir zaman bana uymamıştır-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

bilmiyorum arkadaşım belki öyledir ama ben yükselen burcumuda bilmiyorum :1no2:CADIARZU inanmadığım için ilgilenmedim heralde ama paylaşım için teşekkürler:1hug:

Ben burçlara inanırım ama hiç burcumu okumam, sadece özelliklerini bilirim. Hayatımı burcuma bağlamam!!

burclara cok inanirim ve burcumun butun ozzelliklerini tasirim ders calisirmis gibi 12 burcun ozzelliklerini ogrenirseniz inaninki kimin nasil birisi oldugunu ogreneceksiniz derlerki bana burcunu
soyle sana kim oldugunu soyliyeyim en azindan senelik burcunuzu okursaniz cok seyler ogrenirsiniz
her burcun bir karakteri vardir ve mutlaka bulundugunuz burcun karakterini tasiyorsunuzdur,yukselen
burcunuzuda okumayi ihmal etmeyin .

burclara cok inanirim ve burcumun butun ozzelliklerini tasirim ders calisirmis gibi 12 burcun ozzelliklerini ogrenirseniz inaninki kimin nasil birisi oldugunu ogreneceksiniz derlerki bana burcunu
soyle sana kim oldugunu soyliyeyim en azindan senelik burcunuzu okursaniz cok seyler ogrenirsiniz
her burcun bir karakteri vardir ve mutlaka bulundugunuz burcun karakterini tasiyorsunuzdur,yukselen
burcunuzuda okumayi ihmal etmeyin .

balıkcım çok haklısın şimdiye gördüm tanıdım insanlarda burcunun özelligini tasımıyanı hiç görmedim mutlaka birinden birini tasıyolar sevgiler canımhihoyyythihoyyyt

benim burcumda yükselen burcumda bana uyuyor ama çevremdekilere hiç dikkat etmedim. kaydirigubbakcemile2

ama çevremdekilerin hepsinin burcunu bilirim hatta bazen burcunu unutup bana soranlar fln çıkıyor... :eek:

benim burcumda yükselen burcumda bana uyuyor ama çevremdekilere hiç dikkat etmedim. kaydirigubbakcemile2

ama çevremdekilerin hepsinin burcunu bilirim hatta bazen burcunu unutup bana soranlar fln çıkıyor... :eek:

:dance::dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

bende oyle pek ınanmam ama yınede gazete okurken burcumuda okurum....burcun genel ozellıklerı tutabılıyor bazen ama o gunluk yorumlar cok sacma bırgun bıle tutmadı :)

burçlar bilimsel olartak bile kanıtlandı ve ben bayağı inanıyorum

showthread.php
burda işte kanıtı tıklayın

Bazen tuttuğuna tanık oldum

Hatta kahve falımın da nadiren çıktığına tanık olduk :)))

X