Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Burçlar ve Cinsellik - Akrep

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.016
30.372
60
AKREP KADINI
Akrep kadını, bir erkeği baştan çıkarmak için nasıl yürünmesi, nasıl konuşulması ve nasıl bakılması gerektiği konusunda bir kitap yazabilir. Bu için için yanan şehvet ateşi, isteklerinin kavuruculuğu, tatmin olmak için kıvranan vücuduna yayılır. Seks merkezli bir yaşam tarzı olan. ateşli ve güçlü bir kadındır. Gözlerine ve sesine yansıyan bu inanılmaz tutkuya, ancak libidosu zayıf bir erkek karşılık vermeden durabilir. Arzuları her şeyin önünde gelir. Hatta cinsel arzuları adına sevgi ve aşkı bir kenara atabilir. Ama gerçekten aşık olduğunda, ona ulaşmak için kızgın kömürlerin bile üzerinde yürüyebilir. Sadık kalması çok zordur ama gerçek aşkı yakaladığını hissettiğinde gözü kimseyi görmez. Akrep kadınına hem duyguları hem de cinselliği çok güçlü bir erkek gerekir. Birçok kadına yetecek enerjiye sahiptir. Çok çalışmayı ve çok eğlenmeyi sever. Her türlü faaliyette aşırıya kaçmayı ve çok eğlenmeyi sever. Akrep kadını aşkı ciddiye alır. Akrep erkeği gibi kadını da, tutkularının esiridir. Ama bu her zaman sekse bağlı olmaz. Yaşam tutkusu herhangi bir erkekten bağımsızdır. Bu özelliği, onu kendisine bağlamak çabasında olan erkek için vazgeçilmez bir kadın haline getirir. Erkek bunu başarabilse bile, onun gizli şehvetinin derinliklerine sızmak konusunda pek şansı yoktur.

AKREP ERKEĞİ
Bu burçta doğan erkek, tutkulu, duygusal ve ne yapacağı önceden kestirilemeyen bir insandır. Kişiliğini arzuları yönetir ve bu arzuları gidermek için her türlü mücadeleyi göze alacak, her türlü engeli aşacaktır. Eğer bu erkekle ilk buluşmada cinsel ilişki yaşamayı göze alamıyorsanız, o zaman hiç vakit kaybetmeyin. Seks, bu adam için bir görevdir ve emin olun Akrep erkeği görevinde çok başarılıdır. Karşı konulmaz karizması onun biricik hazinesidir. Bir Akrep erkeğine fazla yaklaşmak, kadın için tehlikeli olabilir. Ona kendinizi kaptırmamanız konusunda sizi uyarmalıyız. İnsanın içine işleyen cinselliği, sizi bir anda avucunuza alabilir. Ne olduğunu anlamadan vücudunuza, ruhunuza ve duygularınıza sahip olabilir. Ayrıntılara büyük önem verir. İç çamaşırınız, makyajınız, elbiseniz, parfümünüzle dört dörtlük bir kadın olmalısınız. Eğer zaman, her koşulda ve her yerde mükemmel görünmeyi başaracağınıza inanıyorsanız, o sizin erkeğiniz olabilir. Kıskançlıkla bir Akrep erkeğinin vahşileşmesine neden olabilirsiniz, ve bu sizin için tehlikeli olacaktır. Kadına hükmederken, istediklerini yaptırmadaki gücüne güvenirse de, yoldan çıkmış tutkusu şiddete başvurmasına bile neden olabilir. O, tek bir kelimeyle idaresi zor bir erkektir. Dikkatli olun!

"Kıskançlıkla bir Akrep erkeğinin vahşileşmesine neden olabilirsiniz, ve bu sizin için tehlikeli olacaktır.."
cok dogru walla

ahh akrep bayanı oLmaktan gurur duyuyorum ben yawwww :jeyyar:

ayyhh yaşasın vaLLaaa sositososito
ama bakıorumda kızLar,biz akrepLer burcumuzdan pek hoşnutuzz yaww
yani iddaaLı bi şekiLde hemide bu hoşnutLukk,hımm garipp :jeyyar:

Bir Akrep erkeğine fazla yaklaşmak, kadın için tehlikeli olabilir. Ona kendinizi kaptırmamanız konusunda sizi uyarmalıyız. upppsssssssssssssss

Seks merkezli bir yaşam tarzı olan. ateşli ve güçlü bir kadındır. Gözlerine ve sesine yansıyan bu inanılmaz tutkuya, ancak libidosu zayıf bir erkek karşılık vermeden durabilir. Arzuları her şeyin önünde gelir. Hatta cinsel arzuları adına sevgi ve aşkı bir kenara atabilir.

bana bu kısımları hiçççççççççç uymadı.

çok korkunç..akrep erkeği gördüğünüz de direkt arkanıza bakmadan kaçın diyor resmen.ben bir akrep erkeği olsaydım hoşlandığım kişiye burcumu söylemeye korkardım.bi de bi haltmış gibi gerine gerine söylüyolar.Nuri Alço nun burcu mübarek kaydirigubbakcemile3

nolcekki benim kocişim akrep ve ben akrep burcu olmasından çok memnunum,yazanların doğruluğunu kanıtlıyor

ıyıkı akrepım ve uutmada akrep ler hep hız delısıdır

akrep kadını olmaktan gurur duyuyorum ve eşimde hoşnut bu durumdan hehe kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…