arkdaşlar ben rizede devlet hastanesınde a.burçe karantınacı tuna ıle görüşmeye gittim ve aklıma ne geldıyse sordum ılk olarak gögüse baktı ılerı dercede bır buyukluk olmadıgını ve bana i şeklını uygulayacağını belırttı ve malıyetı 1.500 söyledi ama şuda var eğer göğüsünüz aşırı derce büyük sarkık ve kamburluk görürse sizde ,sizi heyete gönderıyoo ve hıçbır para talep etmeden amelıyatınızı rahatca olabılıyorsunuz aşırı büyük göğüslere ters t şeklını yaptıgını ayrıca söyledı..ben bebeğimi sütten nisanda kestim onun için bana gün olarak 6 ayın gecmesını ve ekım sonu kasım başi gıbı amelıyat olacğımı söledi he bırde unutmadan aılemde kanser olan varmı dıye hıç meme kontrolu olup olmadığımı rongen falan cektırdınmı dıye sormuştu..ılk gun hastanede kalacagımı ayrıca dren takılıcagını( kırlı kanın atılması içinmişş)söledı .dr burçe hanım la görüşmem cok ıyı gectı aklımdakı her soruyu sordum ve sıkılmadan cevap verdi cok alakalıydı ve bu benim cok hoşuma gitti suratsız bı dr degıldı ..şimdi şu 3 ayın bıtmesını beklıyorum sabırsızlıkla inşallah herşey iyi gecer ve ben ve benım gıbı olanlarda bu fazlalıklarından kurtulurlar...