Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
burçe karantinacı hakkında bi fikri olan ???
- Konu Sahibi hulahop
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?fukulı arkadasımız gıttı drla gorustu cok olumlu konusmus..ona sölerım daha detaylı anlatır.bende buhafta gıtcem kendısıne goğus kucultme hakkunda bılgı alıcam.nısanda emzırmeyı bıtırığımden banada fukulı gıbı ekım sonu kasım arası dıycek.ama bende tanısmak ve bılgı almak ıcın gıtcem
arkdaşlar ben rizede devlet hastanesınde a.burçe karantınacı tuna ıle görüşmeye gittim ve aklıma ne geldıyse sordum ılk olarak gögüse baktı ılerı dercede bır buyukluk olmadıgını ve bana i şeklını uygulayacağını belırttı ve malıyetı 1.500 söyledi ama şuda var eğer göğüsünüz aşırı derce büyük sarkık ve kamburluk görürse sizde ,sizi heyete gönderıyoo ve hıçbır para talep etmeden amelıyatınızı rahatca olabılıyorsunuz aşırı büyük göğüslere ters t şeklını yaptıgını ayrıca söyledı..ben bebeğimi sütten nisanda kestim onun için bana gün olarak 6 ayın gecmesını ve ekım sonu kasım başi gıbı amelıyat olacğımı söledi he bırde unutmadan aılemde kanser olan varmı dıye hıç meme kontrolu olup olmadığımı rongen falan cektırdınmı dıye sormuştu..ılk gun hastanede kalacagımı ayrıca dren takılıcagını( kırlı kanın atılması içinmişş)söledı .dr burçe hanım la görüşmem cok ıyı gectı aklımdakı her soruyu sordum ve sıkılmadan cevap verdi cok alakalıydı ve bu benim cok hoşuma gitti suratsız bı dr degıldı ..şimdi şu 3 ayın bıtmesını beklıyorum sabırsızlıkla inşallah herşey iyi gecer ve ben ve benım gıbı olanlarda bu fazlalıklarından kurtulurlar...
fukuli ellerine sağlık cnm seninle zaten görüşmüştük,benim merak ettiğim göğüs büyütme. burçe hanımı çok tatlı olduğu kesin ben ona ameliyat olmuş birinden deneyimlerini aktarmasını istiorm. tabi bulabilirsek öle birini :)
fukuli ellerine sağlık cnm seninle zaten görüşmüştük,benim merak ettiğim göğüs büyütme. burçe hanımı çok tatlı olduğu kesin ben ona ameliyat olmuş birinden deneyimlerini aktarmasını istiorm. tabi bulabilirsek öle birini :)
canm ben seninle özelde yazışmıştıktıkya burdada konuyu actığını görünce belkı başka arkdaşlarda yararlanır amacıyla konuyu bıde burda tekrarlıyımm dedım a.s
ilkem canım ya burçe hanım bana birbuçuk dedi ama heyet karşılarsa üçretsiz dedi nasıl oluyoo cıdden kafam karıştı ..heyetle yapılsada bir milyar yapılmasada aynı fıyat demışsın ozamn nıye heyete gırıyonkı canım anlamadımm belkı sana yanlış söyledı yada sen heycanlandın yanlış anladın he olabılırmı??pekı taksit yapıyomuymuşş sordunmu canımm..
merhaba arkadaşlar...burçe hanım rize de mi görev yapıyorçfiyat oldukça makul....güvenilir bir doktor mu aceba..ben de rizeye gelirim o zaman....
merhaba canımm .. dr.burçe karantinacı tuna evet rize devlet hastanesinde görev yapıyor benılk gıdıp konuştum ama eşimle bana1.500 olucağını demıştı ılkemde yenı gıtmış onada 1000olacagını söylemış belkı fıyat düşmüş olabılırmı merak ettım inşallah öyledira.s
canım taksıtııı unuttum yaaaaaaa sormayı??????? bencede heyet bedava olmalı ama dr bana öle söledı,yada ben dr a öle sorular sordum kı kafası karıstı kasımda amleıyat gununu belılermek ıcın gıdıcem nasıl olsa.1500 kadar zaten cıkarmıstım.benım ıcın gayet makul.onun ıcın fıyatta bı sorun yok,yeterkı amleıyatıda basarılı olsun.baska ıstedığım yok.....