Aynı beni anlatmışsınKoku delisiyim. Geceleri bile kalkip parfüm sıkıp, koklaya koklaya yatan bir insanım. Asla tek parfümle yetinemem. Çabuk sıkılır ve değiştiririm. Ama versace crystal noir dan asla vazgeçemiyorum
Muadil derken benim tercihim anlamında kullanmıştımGucci envy me ciceksi miskli fresh meyveli, ysl black opium daha tatli kahveli vanilyalı gourmand notalara sahip birbirlerine muadil olduklarina emin misiniz?
Calvin klein esmerim boğa burcuBen;
İkizler burcuyum
Esmer tenliyim
İmza parfümüm Paco Rabanne 212 Sexy
Sizin karakterinizle özleştirdiğiniz parfümler hangileri ?
• Yengeç burcuyumBen;
İkizler burcuyum
Esmer tenliyim
İmza parfümüm Paco Rabanne 212 Sexy
Sizin karakterinizle özleştirdiğiniz parfümler hangileri ?
Prada candy nin muadili diye biliyorum o kokuyu• Yengeç burcuyum
• Esmer tenliyim
• İmza parfümüm zara oriental
Listemi değiştirdim.Aslan
Beyaz ten
Birkaç tane var, NR Essence eau de musc, hypnotic edt, jpg scandal, black opium, euphoria, lacoste klasik. Çok oynak bir ruh halim var.
Libreyi daha hiç denemedim inanılmaz merak ettiğim bi kokuListemi değiştirdim.
euphoria
Ysl libre
Agent provocateur klasik edp
Agent p. Maitresse ve tedavülden kalkan Ck reveal, bunları çok merak ediyorum ama tutuyorum kendimi çünkü kullanmadığım tüm parfümler elimde öylece kaldı:) bir de hermes elixir iyiydi.
Libreyi daha hiç denemedim inanılmaz merak ettiğim bi kokueuphoria efsanelerden zaten
Listemi değiştirdim.
euphoria
Ysl libre
Agent provocateur klasik edp
Agent p. Maitresse ve tedavülden kalkan Ck reveal, bunları çok merak ediyorum ama tutuyorum kendimi çünkü kullanmadığım tüm parfümler elimde öylece kaldı:) bir de hermes elixir iyiydi.
Aslan burcuyum
Ten bugday
Imza kokum diyebilecegim net bir kokum.olmamakla birlikte en sevdigim dior jadore
Narciso Rodriguez parfümlerini de merak ediyorum da fiyatlar baya uçmuşAynı beeennn...
Aslan burcu
Buğday tenli
İmza parfümüm Narciso Rodriguez for her Fleur koyu pembe
Narciso Rodriguez parfümlerini de merak ediyorum da fiyatlar baya uçmuş
Takip ettiğin ya da tavsiye edebileceğin bir satici var mi çünkü cok varKesinlikle öneriyorum. En azından dolap uygulamalarından ucuza orijinal tester alıp deneyebilirsiniz bir müddet.
Takip ettiğin ya da tavsiye edebileceğin bir satici var mi çünkü cok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?