Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardeşimde yay burcu o da aynen bu sekilde lşsdlşasdYay.. her şeyden ve herkesten hemen sıkılıyorum skslk
Erkek arkadaşım oğlak beni inatçılığıyla bezdiriyor bazen aman aman...Oğlak inadım asla pes etmem
Yükselen akrep damarıma basıldığında sokarım adamı
Ay terazi ponçik kalpliyim ama maşallah terazi dolunayı delirtti beni azcıkdurup dururken ağlamalar sinirlenmeler üstümden tır geçmiş gibiyim
Lider bir esTeraziyim haksızlığa gelememek ve kararsızlık en belirgin özelliğim. onun dışında sessiz sakin kendi halinde biriyim.işte böylesine naif biriyken aslan burcu kocam var
Yükseleni ay burcu ne?inadız ama vicdan merhamet insanlık duygusallık vardır oğlaklarda..gerçi karakterle alakalı bu ama sakın her dediğini yapmaErkek arkadaşım oğlak beni inatçılığıyla bezdiriyor bazen aman aman...
Yengeç, özelliklerini bilmiyorum bilginiz varsa bana da anlatınİyi geceleer hanımlaaarrr. Gece gece sıkıldım dedim konu açayım da burçlarla alakalı konuşalım şalsdşid
Sizin burcunuzun ve en belirgin özelliğinizi yazın bakalım...
Benim boğa ve çok dediğim dedik biriyim
İyi geceleer hanımlaaarrr. Gece gece sıkıldım dedim konu açayım da burçlarla alakalı konuşalım şalsdşid
Naif, kırılgan ve duygusal, hayal kurmayı çok sever, sadakat ve güvene çok önem verirYengeç, özelliklerini bilmiyorum bilginiz varsa bana da anlatın
Yayı sıkmamak için ne yapmalıyızYay.. her şeyden ve herkesten hemen sıkılıyorum skslk
İkizler, bir an'ım diger an'ıma uymuyor ve gercekten yoruyorİyi geceleer hanımlaaarrr. Gece gece sıkıldım dedim konu açayım da burçlarla alakalı konuşalım şalsdşid