Burbery wekend parfüm kullnana varmı?

ayisigi111

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
192
7
318
Ankara
Arkadaşlar burbery parfüm kullanna yorum yazabilirmi?tesadüfen bir sitede çok uygun fiyata gördüm ama emin değilim?kokusu nasıl acaba? xxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
ben inanmadım açıkcası, orjinal 100 ml bi parfüm tester olsun, free shop ürün olsun 100 liranın altında alınamaz.

verdiğiniz linkten gördüğüm kadarıyla orjinal değil gibi çünkü yıllardır kullandığım parfümlerden biri belkide fotoğrafta farklı çıkmıştır normalde orjinal kutu rengi daha açık bide fiyat çok düşük yaklaşık 15 gün önce antalya havaalanından 100 ml 139 tl'ye aldım gerçi freeshoptan biraz pahalı orası ama yinede bu fiyata orjinal olması zor. umarım site sizi yanıltmaz ve memnun kalırsınız buarada kokusu birçok kişi tarafından sıradan ve çok alışılmış bulunsada güzel vede kalıcıdır.

ben burberry classic kullanıyorum ve çok seviyorum,diğerinide koklamıştım ama hiç beğenmedim.bence classic daha güzel,tavsiye ederim,ayrıca yılbaşında ykm lerde 30 ml 40 tlye satılıyordu,aldım bir tane,olduğun yerde varsa bir bak bakalım belki hala kalmıştır.

dün elime ulaştı evt orjinal.ama öyle çok beğenmedim.kalıcı değil..günlük kullanılabilir..alamk isteyenelre fikir vermek istedim..

lisedeyken yıllarca kullandığım, kullandığım sürece de pek çok kişinin adını merak ettiği gayet hafif ama bir o kadar da klas bi kokudur kendisi.. kış için uygun mu .... pek sanmam, daha ziyade mevsimlik ve zorda kalınırsa yazlık bir koku..

ünv boyunca yaz kış kullandım güzel koku ama artık neredeyse herkesin bildiği ve kullandığı bir koku dp den çok daha uygun fiyata ve aynı kaltide olanını alabilirsin

canım ben uzun bi süre kullandım kesinlikle tavsiye ederim. cok rahat kullanabilecegin bi koku ve zaten klasiktir. eger elinde noutregena rahatlatıcı yogun bakım kremi varsa onu kokla, cunku asagı yukari ayni koku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…