Burberry's Weekend

busehazel

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
77
3
298
Ankara
Arkadaşlar 2 senedir 212 WIP kullanıyordum ama sıkılmıştım, yeni parfüm için bu siteden de yorumları okudum, dün de parfümcüye gittim. Thierry Mugler Alien parfümünü övüyorlardı denedim ama bana ağır geldi biraz :/

Bir de öylesine bu parfümü denedim ilk başta hoşuma gitmedi yine 212 wip aldım çıktım parfümcüden ama akşam eve gelince kolumu kokladım weekend'in sıkıldığı yer acayip kalıcıymış aynen koku duruyordu ve çok hoş kokuyordu :)

beyaz tenliyim buğday tarzı değil ama, şu çabuk kızaran beyaz tenlerden. Bana uyar mı sizce bu parfüm değiştireyim mi Weekend mi alayım? Kullanan memnun olan var mı :)

canımcım ben burberryy hastasıyım butun kokularına bayılırııımmm :)) burberry classıc kullanıyorum bazen de weekendd. weekend enerjı veren hareketlılık veren bı kokudur :) ben cok kullandım ben de senın gıbıyım bana bı ters etkısı olmadı kacırma derımm :)))

ya burberry classic bende hiç durmadı inanır mısın :/ çok da kalıcı ve ağır bi koku olmasına rağmen bi kez arkadaşımın sıkmıştım, 3-4 fıs ve yarım saat sonra kokladım hiç kalmamıştı koku o derece :/ hiç yakışmadı sanırım tenime uymadı

ben de burberry weekend aldım wip'leri değiştirdim, iyi oldu bu koku çok ağır değil tenime de yakıştı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…