body tender olanını denemedim ama klasik body olanını hiç begenmıyorum ben.Selamlar Bugün 2 parfüm denedim. Biri Burberry'nin body olanı, diğeri body tender. Ikiside hoş fakat body tender daha bi iyi oldu sanki. Ama kış için hafif kalır diye düşündüm arkadaşlar. Ve edt ama gayet Kalıcı yani. Ikisi de hoş güzel. Yorum yaparsanız çok sevinirim çünkü yarın alacağım. Şöyle düşündüm yazın ağır parfümler mide bulandırıcı olabilir falan kışın hani hafiftir ağırdır fark etmez diye düşündüm. Almayı düşünüyorum çok beğendim Yorumları alalım lütfen :)
Selamlar Bugün 2 parfüm denedim. Biri Burberry'nin body olanı, diğeri body tender. Ikiside hoş fakat body tender daha bi iyi oldu sanki. Ama kış için hafif kalır diye düşündüm arkadaşlar. Ve edt ama gayet Kalıcı yani. Ikisi de hoş güzel. Yorum yaparsanız çok sevinirim çünkü yarın alacağım. Şöyle düşündüm yazın ağır parfümler mide bulandırıcı olabilir falan kışın hani hafiftir ağırdır fark etmez diye düşündüm. Almayı düşünüyorum çok beğendim Yorumları alalım lütfen :)
Cnm ben Burberry Body Intense kullandım ve memnun kaldım, Body'ye göre daha yoğun ve kalıcı.. Tender olanı hafif zaten, kış için tavsiye etmem.. Intense olanını önerebilirim :)
Hangisini begendiysen onu al o zaman.Yok genelde her markanın intense olanı ağır gelir midem kaldırmaz ağırları. Body yada tender düşündüm. Halen kararsızım açıkçası :) sizce hangisini almalıyım?
body intense i kesin dene almadan canım.. bunun bir de rose olanı çıkmıştı gerçi limited da olabilir o hatırlamıyorum net ama o da güzeldi hem çok ağır sevmiyormuşsun.. bir de the beat e de bir bak..
Cnm kesinlikle denemeden karar verme, Body Intense çok ağır kokan bir parfüm değil, kokusuna bakmanı tavsiye ederim:) Senin sevdiklerinden hangisini önereceğimi sorarsan Body'yi öneririm.. Tender kış için çok hafif kalır :)Yok genelde her markanın intense olanı ağır gelir midem kaldırmaz ağırları. Body yada tender düşündüm. Halen kararsızım açıkçası :) sizce hangisini almalıyım?
Cnm kesinlikle denemeden karar verme, Body Intense çok ağır kokan bir parfüm değil, kokusuna bakmanı tavsiye ederim:) Senin sevdiklerinden hangisini önereceğimi sorarsan Body'yi öneririm.. Tender kış için çok hafif kalır :)
Hayır cnm ne yazık ki denemedim.. :)Teşekkür ederim peki body festive limited nasıl denediniz mi
London'ı kuzenimden biliyorum, evet gerçekten farklı ve hoş bi koku. Ben de çok sevmiştim :)Bende body i severim cokda guzel kremsi pudramsi bi kokudur :)) intense olanida cok guzel. Ben birde eskilerden weekend ve londonu cook seviyorum burberry parfumleri arasinda en farkli en disi kadinsi olani kesinlikle london. Benim favorim londondur bu yuzden :) birde yeni cikan my burberry var ki :) enfes bisi body nin birazdaha tatli hali gibi ben body e cook benzettim ama bodyden daha kalici :)
dene dene tatlım net hatırlamıyorum ama ağır değil kesinlikle güzeldi sevebilirsin ..Evet limited canım gördüm ama denemedim o nasıl deneyeyim
dene dene tatlım net hatırlamıyorum ama ağır değil kesinlikle güzeldi sevebilirsin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?