burberry & wish chopard hangisi?

mirinkirinederim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
120
2
46
Antalya
Kızlar burbery briti çok beğenerek kullanıyorum ama tenimde çok durmuyor chopard wsih çok methediliyor. hiç kokusunu da iblmiyorum ama oryantal kokuları genelde beğenirim. burberry yani bayıldığım bir koku sizce zevkime uyar mı wish ? iki kokuyu da biliyorsanız bi akı lverin lütfen bana :26::26:

illa mesaj sayımın fazla olması mı gerekiyor benim sorularımın cevaplanması için? öyleyse afedersiniz yani çok fazla zaman ayıramıyorum ama forumdan yararlanmaya çalışıyorum ben de. bu 3. kez oluyor. yardımcı olabilecek biri varsa lütfen bi cevap versin.

Son düzenleme:
Bence cok daha farkli seyler dene canim,
chopard wishi sadece dis guzelliginden dolayi almistim ben hic kullanmiyorum, sus gibi duruyor

Benim tavsiye edeceklerim:
- Flora by gucci
- Tommy dreaming
- Tommy peach blossem
- Mexx classic

Bence cok daha farkli seyler dene canim,
chopard wishi sadece dis guzelliginden dolayi almistim ben hic kullanmiyorum, sus gibi duruyor

Benim tavsiye edeceklerim:
- Flora by gucci
- Tommy dreaming
- Tommy peach blossem
- Mexx classic

flora by gucci çok karakteristik bir koku gibi gelmedi bana açıkcası. biraz farklı olsun istiyorum :) ne diyorlar. oryantal kokular... :) Jean paul classic nasıl fikrin var mı?

S.ktim simdi koluma karsilastirmak icin,
Wish bencede burberryden guzel,
ama bence armani diamonds da dene ve tommy dreaming
sonra karar ver.

armani diamonds la tommy dreamingin çok kalıcı olmadığını duymuştum. kış için istiyorum biraz da.. :) yardımcı olduun için çok saol yine de onlara da bi bakıcam :) sarışınım ama beyaz tenli olduğum söylenemez normalde yazın (memleketim güney sahilinde) baya da ten rengi değişiyor insanın. ne derece kalıcı olurlar bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…