• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burberry london/weekend

zeynep.ss

gece kraliçesi
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
108
4
96
Kocaeli
bu iki parfümden birini almak istiyorum daha önce london'u kullanan varmı kokusu biraz ağır diyorlar hepsiburada da indirim varmış fırsatı kacırmak istemiyorum,bugün DP'de kokladım biraz hacı yağı gibi kokuyordu ama orjinali nasıl bilemem sizce hangisini almalıyım? weekendde güzel gibi ama hiç denemedimkafamçokkarıştı

weekend bende oda arkadaşımda kullandık,çok kalıcı bir koku..hatta ikimiz birden sıkıp bir ortama girince herkes soruyor:=)

Kesınlıkle weekend derım ıkısınıde yıllardır kullandım ama weekend bambaska dıgerı klasık bır kokudur weekend yaz kıs her ortama uyar ıc acar

Kızlar sunuda belırtmeden edemıycem butun agır parfumler ılk sıkısta hacı yaı gıbı kokar bır sure sonra hacı yagı gıbı kokmaya devam eden parfumler nadırdır almadan kesın deneyın ama hemen almayın yarım saat vakıot gecırıp oyalanın

weekend çok güzel bende kullanmıştım..ama ben şişesi ekoseli olanlardan birini çok beğenmiştim britt olan sanırım..bide beat var çok hafif onuda beğendim ama karar veremedim hangisini alsam diye...sizce hangisi daha güzel?? bide london olan nasıl bi koku tarif edebilirmisiniz tatlı? meyveli?

sizlerin beğenisi üzerine weekend almaya karar verdim ama londonda aklım kalmadı değil kaydirigubbakcemile3

Back