• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burberry,Lolita,Escada..Sizce hangisiiii?Bakmadan geçmeyin kızlar..

Supernatural

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
92
1
86
33
İstanbul
Lolita Lempicka
Burberry Classic
Burberry Weekend
Escada Magnetism

Fazla seçenek yok ama:107:içlerinden birini seçmeniz gerekse hangisini seçerdiniz arkadaşlar?
Nedeniyle beraber yazarsanız sevinirm:109:

Son düzenleme:
Lolita Lempicka
Burberry Classic
Burberry Weekend
Escada Magnetism

Fazla seçenek yok ama:107:içlerinden birini seçmeniz gerekse hangisini seçerdiniz arkadaşlar?

kesinlikle burberry classic seçerim kokusu çok hoş ve hafif tavsiye ederim :)

Burberry clasic kesinlikle çok hoş ve kalıcı bir kokusu var burberry hayatımın parfümü diyebilirim )::):):)

Lolita Lempicka
Burberry Classic
Burberry Weekend
Escada Magnetism

canm şekerli kokuları seviyorsan lolita ya da escada olabilir. burberry ler güzeldir ama sana tavsiyem burberry nin bir de the beat ini dene. miss gibi kokmak istiyorsan seçenek olabilir :1: ama tavsiyem ilk kokan haliyle hemen kararını verme biraz zaman ver bu kokuya bi on dakka sonra kokla tekrar :1:

Son düzenleme:
canm şekerli kokuları seviyorsan lolita ya da escada olabilir. burberry ler güzeldir ama sana tavsiyem burberry nin bir de the beat ini dene. miss gibi kokmak istiyorsan seçenek olabilir :1: ama tavsiyem ilk kokan haliyle hemen kararını verme biraz zaman ver bu kokuya bi on dakka sonra kokla tekrar :1:

Deneyeceğimm teşekkürler:12:

bence her tene gidebilen bir parfüm.....

beyaz tenIiysen bende burberyyi tercih et derim canım

Evet dün gittim,burberry classic ve lolita yı denedim kızlar ve 2 side çok güzel gitti tenime:12:Durdukça daha da güzelleşiyorlar ve çokta kalıcı.Beğendim yani bi yerde indirimde görürsem kesin alacağm:21:

beyaz tenliysen sana lolita ve escada olmaz canm.
onlar esmerlere daha çok yakışıyor.
sen burberry'i dene bence.

Back