selam kızlar dun dp ye gıttım aklımda armonı code vardı ....sırayla denedım yıne bırsuru parfum ..yorumlarım sheseıdo tandık bır koku hoş ama hafıf...naomı campell kalıcı ama bıraz yoğun gıbı geldı bana ama guzel katagorısınde...lancome hıpnoz daha once deneyıp bu hangısıydı cok guzelmıs dedıgım koku...sonra bır bayan geldı burbery classıc den vazgecemıyorum dedı bırsuru koku deneyıp yıne aynı kokuyu alıp gıttı bı bakayım dedım gercekten cok guzel bır kokuymus hıpnoz ve burbery arasında kaldım burbery aldım..klasık eskı bır koku dıyebılırsınız ama acaıp kalıcı kış ıcınde ıdeal bır koku... bırdahakı kez kesın lancome hıpnoz alıcam...armonı code baska bahara kaldı...
Bende bir burberry hastasıyım.kaç kere başka parfümler aldım, kullanmayıp kenara attım, kullanamıyorum..
Eşim çok etkilendiğini söyler mesela bu kokuyla :) Evet çok eski bir koku ama harika bence..
benim ev parfüm çöplüğü resmen, alıyorum kullanamıyorum,
bir türlü bana hitap eden bir koku bulamadım,kimsede olmasın istiyorum ama imkansız,
şimdi doldurmaları çıktı herkes alıp sıkıyor
burberry bende kullandım, klasik hoş bir koku ama benim gibi sıkılgan birisi için iyi değil
selam kızlar dun dp ye gıttım aklımda armonı code vardı ....sırayla denedım yıne bırsuru parfum ..yorumlarım sheseıdo tandık bır koku hoş ama hafıf...naomı campell kalıcı ama bıraz yoğun gıbı geldı bana ama guzel katagorısınde...lancome hıpnoz daha once deneyıp bu hangısıydı cok guzelmıs dedıgım koku...sonra bır bayan geldı burbery classıc den vazgecemıyorum dedı bırsuru koku deneyıp yıne aynı kokuyu alıp gıttı bı bakayım dedım gercekten cok guzel bır kokuymus hıpnoz ve burbery arasında kaldım burbery aldım..klasık eskı bır koku dıyebılırsınız ama acaıp kalıcı kış ıcınde ıdeal bır koku... bırdahakı kez kesın lancome hıpnoz alıcam...armonı code baska bahara kaldı...
bende poison hipnos lacoste femme arasındayım hep yalnız ben dpden değil dawid walkerden alıorum:) daha kalıcı ve yağsız geliyor:) burburyde güsel ama bana nden bilmiyorum hastane kokusunu anımsatıo
benim ev parfüm çöplüğü resmen, alıyorum kullanamıyorum,
bir türlü bana hitap eden bir koku bulamadım,kimsede olmasın istiyorum ama imkansız,
şimdi doldurmaları çıktı herkes alıp sıkıyor
burberry bende kullandım, klasik hoş bir koku ama benim gibi sıkılgan birisi için iyi değil
Ben neredeyse 7-8 yıldır burberry kullanıyorum,
Başkaların da olmayan parfümü bulmak çok zor bence, o yüzden seç bir koku ve sana özel olsun..
Şu candy miydi neydi şekerli bir koku, o herkezde var işte, ondan kaçmalısın bi tek :)
Ben neredeyse 7-8 yıldır burberry kullanıyorum,
Başkaların da olmayan parfümü bulmak çok zor bence, o yüzden seç bir koku ve sana özel olsun..
Şu candy miydi neydi şekerli bir koku, o herkezde var işte, ondan kaçmalısın bi tek :)
hehehe ben eşimi onla tavlamıştım tatlım, 2 sene önce kullandım geri dönmem ona
bigün otobüste önümde oturan kızın kokusuna bayıldım, yapıştım resmen kızı kokluyorum
sormaya utandım, aklım o kokuda bir dahada kimsede duyamadım o kokuyu,
sanırım hayatımın fırsatını kaçırdım, keşke sorsaydım
hehehe ben eşimi onla tavlamıştım tatlım, 2 sene önce kullandım geri dönmem ona
bigün otobüste önümde oturan kızın kokusuna bayıldım, yapıştım resmen kızı kokluyorum
sormaya utandım, aklım o kokuda bir dahada kimsede duyamadım o kokuyu,
sanırım hayatımın fırsatını kaçırdım, keşke sorsaydım