• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burberry Classic Women uretimden kalkti mi?

Hickimse_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
4.273
2.634
198
İyi aksamlar arkadaslar. Kafama takilan bisey var internette bi blogda birisi burberry classic in uretimden kaldirildigini yazmis burberry nin kendi sitesine baktim orda yok. Arastirdim bunun asli astarini bulamadim bircok internet sitesindede satisi var orjinal oldugu idda ediliyor. Sevildede var bu parfum ordaki bayana sordum bilgim yok bu konuda dedi. Beni aydinlatabilirmisiniz acaba uretimden kalktimi kalkmadimi? o_O

Son düzenleme:
bu aralar üretim kaldırıldıysa bilmiyorum ama güvenilir sitelerde satılanlar orjinal. çünkü ben de öyle bir siteden aldım ama sen yazınca korktum şimdi. burberry classic diye mi arattın çünkü asıl adı burberry woman:)

Burberry classic women, burberry women her iki türlüde arattım burberry nin kendi sitesindede yok bu parfüm. Sevildeki kızda bilmiyomuş ordada var bu parfüm bu işin aslı varmıdır bilmiyorum. Belki bilen biri vardır beni aydınlatır diye bekliyorum işte :28:

Burberry'nin sitesinde online müşteri hizmetleri var orda biriyle konuştum. Üretimi hala devam ediyor dedi içim rahatladı yaa :16:

Back