Kızlar ben burberry classic kokusunu çok seviyorum hep açık kullandım, ama ne zaman başka parfüm alsam ilk bunu kokluyordum o kadar seviyorum. Fakat kalıcı olanını bulamadım henüz.Bu kokunun kalıcı olduğu bir açık parfüm markası biliyor musunuz? saydıklarım markalar arasında kullananlarınız oldu mu ?
bende çook seviyorum o kokuyu d&p kalıcı diger yerlerden aldım ama o biraz daha iyi şuan orjinal kullanıyorum havaalanlardaki free shoplardan alıyorum uyguna geliyor
Kızlar ben burberry classic kokusunu çok seviyorum hep açık kullandım, ama ne zaman başka parfüm alsam ilk bunu kokluyordum o kadar seviyorum. Fakat kalıcı olanını bulamadım henüz.Bu kokunun kalıcı olduğu bir açık parfüm markası biliyor musunuz? saydıklarım markalar arasında kullananlarınız oldu mu ?
burberry classıc ne tarz bir koku çiçeksi mi şekerli mi vs? Bu aralar bende açık parfüm araştırmasındayım ama tam içime sinen bir koku yakalayamadım hepsi aynı tarzlarda gibi geliyor
burberry classıc ne tarz bir koku çiçeksi mi şekerli mi vs? Bu aralar bende açık parfüm araştırmasındayım ama tam içime sinen bir koku yakalayamadım hepsi aynı tarzlarda gibi geliyor
ya ben bu kokuyu anlatamıyorum bana göre çiçeksi de değil şekerli de ama farklı bi havası var bence. ne zaman sıksam çevremdeki herkes beğendi hiç beğenmeyen olmadı. benim için yeri çok ayrı :) denemelisin bence
Hiç sevmiyorum bu kokuyu ama orijinalini de açığını da biliyorum.
Kalıcılıkta orijinalleri bile hiç iyi durumda değil bazı parfümlerin.
Bu da içeriğinden kaynaklı.
Birçok marka denediğiniz halde kalıcılığı sizi memnun etmediyse parfümün notaları ile alakalıdır bu.
Yani marka değiştirmek çok da çözüm olmaz.
Bu durumda birkaç saatte bir yenilemek zorundasınız.
Bunu alışkanlık edinirseniz sıkıntı kalmaz.
Madem çok sevdiğiniz bir koku, hep yenileyin gün içinde.
Üst notalarında; siyah frenk üzümü, şeftali, kayısı, armut ve elma
Orta notalarda; yasemin, sandalağacı, yosun
Alt notalarında; misk, vanilya ve sedir ağacı var.
Yani esas olarak meyve ve vanilya ağırlıklı bir koku.
meyve ve çiçek kokuları zaten kalıcı olmaz. çok hafif oldukları için yaz kokularıdır bunlar. (örn: burberry, avon celebre)
kalıcı, belirgin kokular şipre, oryantal kokulardır. bu nedenle soğuk havalarda tercih edilirler. (örn: gucci rush)
şindi canım, açık parfüm önermiyorum. hepsinden kullandım. eyfel burberry'de çok kalıcı ve orjinaline çok yakını.
ama ben geçengün collezione'un parfümü ve deodorantını aldım. toplamda 27tl bişi tuttu. hem orjinal, hem çok uygun fiyatlı. kokusu da çok kalıcı ve güzel. yaz-kış kullanılabilir pudra-vanilya kokusu. öneririm şiddetle.
ya ben bu kokuyu anlatamıyorum bana göre çiçeksi de değil şekerli de ama farklı bi havası var bence. ne zaman sıksam çevremdeki herkes beğendi hiç beğenmeyen olmadı. benim için yeri çok ayrı :) denemelisin bence
Üst notalarında; siyah frenk üzümü, şeftali, kayısı, armut ve elma
Orta notalarda; yasemin, sandalağacı, yosun
Alt notalarında; misk, vanilya ve sedir ağacı var.
Yani esas olarak meyve ve vanilya ağırlıklı bir koku.