Öncelikle doktorunla görüşsen daha iyi olur. Burada insanlar birbirine yardımcı olmaya çalışıyor fakat bazı şeyler tıbben tedavi edilmeli.Kızlar bende adrt düzensizliği var ve sağ da ve solda kist çıktı ...ben şimdi hayıt otu tohumu ve soğan kurunu denemek istiyorum suan 22 gün adetin gecikti resmen diğer adet dönemi geldi olamadım.. 2 aydır bu şekilde düzensiz ...15 gün boyunca soğan kuru sabah ve akşam aç karnına ve ardından aynı zaman içinde hayıt otu tohumu suyu içmenin sorunu olur mu ikisi birlikte bu konuda bilgisi olan yardimci olursa sevinirim ... bir de adetli iken yapılmasında sorun okur mu bu kurlerin
Vermedi canim olursun bir kaç gün e dedi.. ben bunu kist için yapıyor um soğan kurunu. . Hayıt i da gebelik icin.. doktor soğan kuru ni yap istersen dedi ama ikisini birlikte sormadım unuttum.. kullanan yok mu bilginiz yok mu kızlar sabah hayıt a başlıcam .. ilk onu mu yapay soğan kuru muTest yaptın mı canım? Bir de doktor adet söktürücü vermedi mi?
Vermedi canim olursun bir kaç gün e dedi.. ben bunu kist için yapıyor um soğan kurunu. . Hayıt i da gebelik icin.. doktor soğan kuru ni yap istersen dedi ama ikisini birlikte sormadım unuttum.. kullanan yok mu bilginiz yok mu kızlar sabah hayıt a başlıcam .. ilk onu mu yapay soğan kuru mu
Canım testi tekrarla hamile olabilirsin. Hamileysen bebeğe zarar verir bitki çayı[/QUkan verdim canım değilim ..ben şimdi nasıl yapayım bunları .hayıt la ikisi bir okur mu ..ya da hangisi oncelikli yapayım
Beni de soğan kuru mahfetmiwt duzenimi bozdu liat uapti ama doktor istersen yap dedi bise olmaz ..hayıtta col ii onu mu yapsam daha da adet olmadim düzenleyici o daSogan kurunu ictim bende icmez olaydim. Duzenli olan adetimi mahv etti. Sana tavsiyem gebelik olmadigina eminsen tarlusal tablet var 5-6 tl ic sokulsun yada papatya cayi demle gunde iki kez tertemiz temizliyor rahmi
Ben 6 gün tarlusal kullandım hasta olmadim doktora gittim olursun bir kaç güne dedi bende bos durmayip Hayıta başlayım de dim soğan da doktor yap istersen dedi..iki birlikte olmaz miSogan kurunu ictim bende icmez olaydim. Duzenli olan adetimi mahv etti. Sana tavsiyem gebelik olmadigina eminsen tarlusal tablet var 5-6 tl ic sokulsun yada papatya cayi demle gunde iki kez tertemiz temizliyor rahmi
Gecen ay ben 3 gün içtim öldum hemen ama..benim aslında sorum canım hayıt ve soğan suyu ikisini bir icebilir miyimCanım tarlusal bitince hemen olunmuyor zaten 4-5 gün sonra olunuyor bende öyle olmuştu ki doktorumda öyle demişti
Canim cok yuklenme vucuduna bitkiselde olsa hepsinin etkisi farkli. Mahvedersin kendini. Hepsini birak icme birsey bekle tarlusalin sokmesini dahada olmazsa tekrar doktoruna git.Ben 6 gün tarlusal kullandım hasta olmadim doktora gittim olursun bir kaç güne dedi bende bos durmayip Hayıta başlayım de dim soğan da doktor yap istersen dedi..iki birlikte olmaz mi
Bunlar adet olman için yaptığım seyler drgil canım gebelik icjn bakabilirsin Hayıt tohumu na soğan kuru De kist varsa temizliyor rahmiCanim cok yuklenme vucuduna bitkiselde olsa hepsinin etkisi farkli. Mahvedersin kendini. Hepsini birak icme birsey bekle tarlusalin sokmesini dahada olmazsa tekrar doktoruna git.
Kistin varmiydi? Biliyorum ne icin olduklrini hayiti bilmem sogani pko icin icmistim. İse yaramamisti. Ama cok metediliyor cok hamile kalan olmus bana yaramadiBunlar adet olman için yaptığım seyler drgil canım gebelik icjn bakabilirsin Hayıt tohumu na soğan kuru De kist varsa temizliyor rahmi
Vardı canım soğan suyu içtim 3 gün kadar sonra klomen başladım p.tsi gidicem kontrole sağ sol 16 mm olmuş inss buva olur ilk defa catlatma yapilcakKistin varmiydi? Biliyorum ne icin olduklrini hayiti bilmem sogani pko icin icmistim. İse yaramamisti. Ama cok metediliyor cok hamile kalan olmus bana yaramadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?