• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buraya bi bakar misiniz hanimlar ??

Symkrnz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
2
0
1
Merhabalar.. hayatta belkide cok kisinin magdur oldugu belfitigi hastaligina yakalandiim.. bu konuda onerilerinizi bekliyorum. Bu arada hacamatla sifa bulan oldumu hic..

Hacamat iyi ama öyle herkese yaotirilmaz. . Ayrıca konu yanlış yerde birazdan taşınır geçmiş olsun

bel fıtıgım yok tanıdıklarım da da yok.. sadece sunu soyleyebilirim hacamat cok sifalı bişey. hacamattan sifa bulan cok arkadasım var.. gecmiş olsun

teyzemde de bel fıtığı vardı. son reddeye gelene kadar neler denemedi ki bi ara masajlar yaptırıyordu iyi gibiydi fakat o da olmadı. en sonunda emeklemeye başladı kadın. yazın güvenilir bir doktor ameliyat yaptı şimdi daha iyi fakat eskisi gibi de değil, fazla eğilemiyor ağır iş yapamıyor vs. kişiye göre değişiyormuş bazı hastalara ameliyat iyi gelirken bazılarına iyi gelemiyormuş. şimdi de boyun fıtığı çıktı kadıncağızın onunla uğraşıyor hem de yaşı çok genç daha...
çok geçmiş olsun, dediğim gibi teyzem son reddedeydi ve şimdi her üç kişiden birinde bel fıtığı var zaten fazla ilerlemeden bir çare bulmanızı öneriyorum.

Merhabalar.. hayatta belkide cok kisinin magdur oldugu belfitigi hastaligina yakalandiim.. bu konuda onerilerinizi bekliyorum. Bu arada hacamatla sifa bulan oldumu hic..[/QUOTE. Cok gecmis olsun acil şifalar diliyorum Benim annemde bel fıtığı var annem hacamat yaptırıyor ve iyi geliyor senede iki kez yaptırır yaptirmazsa eger ağrıları başlıyor hacamat yaptırdığı süre içersinde iyi fakat kesin çözüm bence doktorunuz ameliyat diyorsa ameliyat olunuz

Merhabalar.. hayatta belkide cok kisinin magdur oldugu belfitigi hastaligina yakalandiim.. bu konuda onerilerinizi bekliyorum. Bu arada hacamatla sifa bulan oldumu hic..
Bende de bel fıtıgı var..doktorum agrı kesici kas gecçvsetici verdi..ve düzenli bel egsersizi yapmamı söyledi..onun dışında beline 10 litre suda 2 bardak pirinçi kaynat..yağ tuz falan koymucan..lapa pilav olucak..onu sırtına beline gece yatmadan koysunlar üzerine gazete ser ve strec filmle akmasın diye sarın..üç gece yap bı işlemi..hergün ayrı hazırla..bir hafta sonra kuyruk yagı al kasaptan dövdür ve üçe böldür.çiğ bi şekilde hergün bi parcasını kuyruk sokumuna koydur ve strec filmle sarılsın..gene sabaha kadar kalıcak..ve üç gece..sonra üç hafta boyunca bel ağrılarına iyi gelen yağlarla karabaş yağı zeytinyağı falan masaj yaptır..bu sürecte sabah akşam egzersizde yap..baya rahatlarsın

Hacamat fln yaptırma canım, herkese fayda sağlamaz, aksine daha kötü olursun. Çok uğraşırsın sonra. Belfıtığ konusunda sana kesinlikle Profesör Aytaç Akbaşak’ı öneririm. Benim kardeşimi düzeltti, her gün dua ediyoruz. Kadıoğlu hastanesinde Şişli’de. Geçmiş olsun şimdiden.

Back