Burasi ev olur mu?

melo34

Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
7.111
6.127
448
Kiralik ev ariyorum aileme yakin bu evi buldum kirasida cok uygun ama icler acisi halde bu ev duzelir mi? Bize maliyeti ne olur? Ne yapmamiz gerekli bilemedim rica etsem bir el atarmisiniz
yquzehy9.jpg
9emyqy9a.jpg
9ydu5uqy.jpg
qyjyqe7a.jpg
gena4a3e.jpg
6ugyreze.jpg
agara9ud.jpg
enynevu6.jpg
ugu8y9et.jpg
6une7yqu.jpg
u7y3yja5.jpg

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Aynı fiyata daha iyi bi ev bulmaya çalış derim ben. Çünkü evde banyo ve mutfak çok önemli. Ayrıca kiralık eve masraf yapmaya değmez bence :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Kiralik ev ariyorum aileme yakin bu evi buldum kirasida cok uygun ama icler acisi halde bu ev duzelir mi? Bize maliyeti ne olur? Ne yapmamiz gerekli bilemedim rica etsem bir el atarmisiniz
yquzehy9.jpg
9emyqy9a.jpg
9ydu5uqy.jpg
qyjyqe7a.jpg
gena4a3e.jpg
6ugyreze.jpg
agara9ud.jpg
enynevu6.jpg
ugu8y9et.jpg
6une7yqu.jpg
u7y3yja5.jpg

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Merhaba melo34 öncelikle sorununu paylaştığın için teşekkür ederim. Öncelikle değiştirmen gerekenleri sıralamam gerekirse
-doğramalar (pencere-kapı)
-elektrik su tesisatı ?
-ıslak hacim finishing yani seramik yenilemeleri ve armatür yeniliği
-ısınma sorununu da göz önünde bulundurmalısınız
-kartonpiyer uygulaması boya badana işleri
-laminant parke ve ya benzeri zemin döşeme uygulaması da yapmak zorunlu gibi görünüyor.
-mutfak dolapları tamamen değişmeli gibi görünüyor metrekarelerinizi bilmediğim için kesin bir bütçe hesabı sizin için yapamam ama benden size tavsiye kendi eviniz değilse zaman ve maddi harcamalara gerek yok daha oturulabilir bir yaşam alanını tavsiye ederim. Teşekkürler.

canım eğer kiraysa hiç uğraşmayın çünkü baya masraf çıkartır tadilatı

Aman tanrımmmm, bu ne böyle???????? Canım hiç kalkışmayın bu işe. Sadece boya badana ile olacak birşey olsa hadi diyeceğim de, mutfak perişan, tuvalet-banyo bitmiş, pencereler, kapılar, yer döşemelerinin ne olduğu belli değil ama yenilenmesi gerek gibi duruyor.Kısacası, hiç arkana bakmadan kaç bu evden. Yazık günah yapacağın masrafa.Oturulacak yer değil burası.

canım sırf annenlere yakın diye sakın tutma bu evi çok afedersin ama ahır gibi burası en az 30 bin yer delimisin :53: peşinat yapar altınlarıda üstüne koyar ev ya da araba alırım buraya sakın masraf yapma o ev sahibi utanmamışmı burayı kiraya vermeye kalkışırken bu ne yaa insan kiracıysa hayvanmı ?:47::47:

Sırf fiyatı uygun ve yakın diye böyle bir evde yaşanmaz bence. Çok bakımsız bırakmışlar kim oturmuşsa gerçekten. Varsın uzak olsun ama rahat edebileceğiniz bir yer olsun.
Mutfağı çok küçük. En önemli yerlerden biridir mutfak bence. Aman diyeyim:26:

resmen harabe olmuş canım burası komple tadilat ister.boşuna masraf yapmayın emin ol size daha pahalıya mal olur ..umarım istediğiniz gibi başka bi yer bulursunuz

Back
X