Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

üff bu nasıl kader böle yaa... Ne tatil ne sevgili ne arkadaş...ıbo moduna girdim şimdi "yalnızım dostlarım yalnızım yalnız"

canım benim allah büyük sıkmamaya çalış canını benimde canım çok sıkkın hatta ağlayıp hiç susmamak istiyorum offfffffff senağlama zaten yalnızlık bi bizi bırakmıyor gitti............

kızlar şimdi ben sevgilim varmış gibi iznenim veriyorum çünkü burda bi kadın var sürekli oğlunu övüp duruyo bu yaz evlendircekmişde miş miş bende abi diyorum zaten bide bugün o konuları açınca sevgilim var gibi davranmaya başladım

hah bi bu tiplere bide kızım bak kaç yıldır çalışıyosun bulamadınmı işyerindedn birileri felan diyen tiplere illet oluyorum ıyhhhhh

secl bugün kimse uyanmamış heralde baksana ikimiz varızz..yoksa bizden habersiz tatilmi yapıyorlarr

öyle hakikaten herhalde yaaa tabii millet bizim gibimi bugün çalışsın pc başında olsun bende bugün tatil olsaydı öğlene kadar uyurdum valla ama cimcimede çalışıyordu oda ortalarda yok yavvv :1no2:

Günaydın kızlar nasılsınız
Secl hoşgeldin canım hihoyyyt

iyiyiz cnm sen nasılsın sende çalışıyosun bugün haa..

secl aynen bende bugün 10 akadar uyur temizlik yapar gezmeye giderdimm..tatil olmayınca havamı aldımmlülülülülülü

günaydın sinem ssol canım hoşbulduk kaydirigubbakcemile2 bende maalesef hem seçim hem genel kurul olunca havamızı aldık neyse yavvv sağlık olsun şükür işimiz var dimi haa bu arada secl adıyla kaydoldum ama benim adım seçil

ayy kimsecikler yokk yaww bendeniz corell melikee sinemm capriss babydilayy nerelerdesinizz yaa hadi gelin muhabbet edelim yoksa bugün geçmicekkkdelikafadulden

ayy kimsecikler yokk yaww bendeniz corell melikee sinemm capriss babydilayy nerelerdesinizz yaa hadi gelin muhabbet edelim yoksa bugün geçmicekkkdelikafadulden

selam kızlar hihoyyyt

canım bugün buraya fazla uğrayamayacağım. evde olmayacağım çünkü. birazdan çıkacağım.
hepinizi öpüyorum görüşürüz yinee Şeniz :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…