Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

hareme gelen üsküdara da gelir sen beni bandırmadan alıyomusun almıyomusun gelmem bakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hava burda süperrr

ahhh tam benlik bir konuuuu valla ne sevgilimin olucagına ne de evleneceğime dair hiçbir beklentim kalmadı artık sıkıldım ve umut etmeyi boşveriyorum.......... :a015:

Son düzenleme:
yok yavvv aşkı sevgiyi kim kaybetmiş ben buliim offfffff offfffffffff :1no2:

ben bu kulubu cok sevıorum tam umutsuzluga kapıldıgım anda nıe olmuyo dıye dusunup suratımı astıgım anda yazılanları okuyup yalnız olmadıgıma emın olup bıraz rahatlıyorummm

Bu resimdeki senmisin kız böle sinirli bakarsan tebi gelmesler.

cimcimecim vala ben artık bu ıslerın tıple olmadıgına ınanıyorum resmımı koysam herhalde hepınız hadı canım bu tıple nasıl yalnızsın dersınız ama ıste olmayınca olmuyo.. emınımkı bu kulube yazı yazanların coguda cok hos bayanlardır ama olmuyo ıste...
sahsen erkeklerın neye gore secım yaptıgını cok merak edıorum sıhırlı degnegım olsa 1 gunlugune erkek olup erkek ortamlarına takılıp ne konustuklarını neye gore tercıh yaptıklarını ogrenmek olurdu :lepi:

özel sektör ve devlette çalışanlara yarın tatil bizimde genel kurul olduğu için çalışıyoruz pofffffff ama anlamadım canm size neden tatil diilki allah allah benneyaptımki

bızede olmıycaktı ama son anda ıste tatıl dıyı verdıler sevındırdıler bızı..hangı sektorde calısıyorsun kı tatıl degılmış?

haketten bende üzüldüm neyseki bak bi tek sen diğilsin yarın çalışan bende çalışıyorum 7 ayın 7 cuması yarına denk geldi 1 mayısda genel kurul var bizdede cumarteside seçim var bu haftasonu uyku haram bana yaniiii :sm_confused:

ben yarında buradayım canım merak etme nasıl olsa çalışıyoruz mirmirmirmir

secl hoşgeldin aramıza....
kızlar bize tatil değil heralde sanmıyorum yanii olmasada farketmez nasılsa bütüngün oturuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…