Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

evet seninle aynı görüşteyim sağlıklı dengeli beslensem bunların hiçbiri olmaz bide ya yemekteyizdeki burcunun fiziği çok güzel hiç göbiş yok yanlar yok ne güzel ama çok cadı

valla bendenizcim ..
yaptırmıyorum evde hamur işi
ha yapılırsada uzak duruyorum.
kafaya koyduktan sonra hayır demek çok kolay.
ısrar edenler olduğunda azıcık saygı yahu diyorum :)
ama işi kafada bitirmek kesin karar almak önemli.
dediğin çok doğru yaşam tarzı haline getirmek gerek

yürüyüş yapıyom: hergun 100 dk
hem katı yağ ve kırmızı et hıc yemem kendıme cok tıkkat edıyom hep aynı kılodayım

böcük 100 dk iyi kız bende sabah akşam 20 dk evden işe işten eve yürüyorum hava güzel olunca yazın hep yürücem ama margarin yağlı şeyler çikolata ne ararsan hiç mahrum etmem bunları kendimden snr isyan ederim göbeğim var sivilcem var diyee delikafadulden

iyikide olmamış sivilce ile uğraşmak ayrı dert lekesiyle uğraşmak ayrı bir dert allah kimseye vermesin anneme akşam anne dr.gitcem diyorum sende amma dr.meraklısısın diyo çünkü en ufak bişeyde dr.gitcem diyorum

doktora kolay kolay gitmiyorum
ölünce mi gidicen diyorlar :)
sivilce yok ama sinirsel alerji var.
8 yıl önce lekelerden yüzüm gözükmüyordu. vücudumu yara basmıştı.
şimdi şükür iyi durumda.

dediğin gibi işi kafada bitirmek lazım. ayrıca pikolojik durumunun çok iyi olması lazım. moral bozukken insanın gözü hiç bişe görmüyor
senelerdir yeme konusunda kendime koyduğum kurallarımda var. mesela çayı şekersiz içmek gibi. sebze ağırlıklı yemek gibi. yemekten çok salata yerim bazen.
malesef tatlıya olan zaafımı yenemedim bi türlü. annemde evde pek eksik etmez sağolsun gözüm düşüyor benneyaptımki

doktora kolay kolay gitmiyorum
ölünce mi gidicen diyorlar :)
sivilce yok ama sinirsel alerji var.
8 yıl önce lekelerden yüzüm gözükmüyordu. vücudumu yara basmıştı.
şimdi şükür iyi durumda.

cnm geçmiş çok şükür peki nasıl geçirdin leke izlerini kendiliğinden mi geçti nasıl oldu

yürümek en ıyı spordur cnm devam et ben yaz kış devamlı ama herseyıde yıyom yanı çaklıt pastalar borekler cokacimcoook

benim hiç sivilcem olmadı

buda ayrı sorun
cıldın kuru ıse olmas cnm benımde öle ck az cıkıyo 1 2 tane oda stresten hasta olduğumda falan :jeyyar:

merhaba kızlar ben geldim nasılsınızkaydirigubbakcemile2
anladığım kadar ile burda herkes rejimmi yapıyor:uhm:

cnm geçmiş çok şükür peki nasıl geçirdin leke izlerini kendiliğinden mi geçti nasıl oldu

kendiliğinden ..
doktor ya pahalı ve uzun ilaç tedavisi dedi.
ya da deri atıcaksın dedi.
tatilde sağlıklı bronzlaştım deri attım.
hala iz var ama göze batacak kadar değil çok çok çok az :)

cildim kuru değil karma.
sivilcem olmadı derken nadiren tek tük olur o kadar:)

kalorısı (ckal) yuksek olanları ye cnm
çıkolata borek corek gıbı ama spor yapmayı unutma
kılo ıle sorunlarda bırlıkte gelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…