Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

keşke buranın müptelası olsaydım
evlendikte ne oldu koca bi hiç...
aklınız varsa evlenmeyinnn.
bekarlık sultanlıktırr

evlenen pişman evlenmeyen pişman anam napsak ki delikafaduldenolsun cnm sen yinede gel evlenemiyoz sende evlenmeyin diye morel verirsin accıkevlilik şans işi hakkatten allah hayırlısını versin .seninde sorunların halollur tez zmanda inş.a.s.

hadi bakalım emeklerinin karşılığını fazlasıyla al emii 13.dile kolayy

Alırım inşllah
P.tesi güzellik merkezindeyim.
Dietisyen kontrolü
Epilasyon
ve bölgesel incelme :)
bu kadar zaman ve emek karşılığını verir inş.da size şöle güzel bi hatun resmi yollarım.

merhaba kızlar nasılsızı? a.s.
corel sayende ben de az yemeğe çalışıyorum kaydirigubbakcemile3

kaç kişinin kanına girip kilo vermelerine vesile oldum hayatımda bi bilseniz :)
ben yaptığıma göre herkes yapabilir çünkü

diyete güzel motive ediyorsun
ama moralim bozukken gözüm hiç bi motive görmez direk tatlıya veriyorum kendimi kaydirigubbakcemile3

diyete güzel motive ediyorsun
ama moralim bozukken gözüm hiç bi motive görmez direk tatlıya veriyorum kendimi kaydirigubbakcemile3

tatlı ye :)
ben bitter çikolata yiyorum.
otacının krakerleri var onları yiyorum
ha bunlar kesmedi mi sütlü tatlıya yönleniyorum.

ben ne bulursam yıyom kırmızı et harıc
ama kılo alamıom cunku aynı zmnda sporda yapıyom suan 47 kıloyum 50 olsam kafii

göbeğim için ben ne yapmalıyım cnm gerçi artık çok sorun etmiyorum ama yinede erise iyi olur tavsiye edebileceğin yöntem varsa dinlemeye hazırım.bide yan yağlar dar diyince fırtlıyor çok olmasa rahatsız ediyo benii tavsiyelere açığımm benimde amma sorunum var yahu

valla göbeğin bildiğim kadarı ile çözümü mekik :)
yan yağlar için bişi diyemicem ..
ben göbek,kalça ,yan taraflar rejimle hemen gider ..
bende ki sorun baldırlr of of

bendenizciğim akşam yemekteyizi izledin mi çok komikti kardeşimle gülmekten öldükk

bi ara denedim mekik zor geliyo herşeyin kolayı olsa bigünde geçse ne güzel olur

düzgün ve sağlıklı beslenme ile ççok rahat kilo veriilir. bu konularda baya bilgim var aslında. bide bunu yaşam tarzı haline getirmek lazım aslında
ayrıca aile ile yaşarken diyet yapmak çok zor aslında. çünkü evde hamur işi ve tatlılar hiç eksik olmuyor. nefiste yememeye bi yere kadar sabrediyor malesef
yanlız yaşasam çok rahat kilo verirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…