dün arkadaşım tam görüşeceğimiz zaman msj attı, kocasının bir arkadaşı varmış seni görüştürmek istiyo diye... Bende karakteri nasıl diye sordum, oda çok ii biri ailesi çok ii ayrıntıları sonra anlatırım dedi.. Görüşünce bahsetti işte motor tutkusu varmış, atletik yapılıymış, çok sosyalmiş, bende sence biz uyuşurmuyuz dedim. Çünkü ben o kadar çılgın değilim açıkcası. Oda ii olur falan dedi... Neyse geldiler yanımıza çocuk ne yapsa beğenirsin. Bi tavırlar bi tavırlar, iki saat telefonla konuştu, neyse biraz oturduk, ben artık kalkmak istedim. Arkadaşımla yolda giderken nasıl buldun falan dedi, bende 1.si çok konuşuyo, 2.si sence biz tamamlarmıyız birbirimizi dedim. ışte çok ii biriymiş falan, gerçi oda beğenmedi farkettim zaten...Yolda yürürken arkadaşıyla önden yürüdüler, insan bi ii akşamlar der, onu bile yapmadı, insan en azından centilmen olur yani dimi. Ben görüştüklerimi beğenmesem bile oları kırmamak adına, açıklama yaparım ilgilenirim. Bu adam nasıl biriydi anlayamadım, zaten yaşıda fazla büyük değil, hala kendini aşamamış büyüyememiş, o kendine eş değil macera arıyo. Kızdığım nokta arkadaşımın nasıl bunu anlayamadığı...
Off çok karışık anlattım kusura bakmayın artık, hem çok sinirliyim, hemde gerginim. Arkadaşımı aradım açmadı... Msjmı yazsam bilmiyorum ya....