Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Cimcimemm diğer topicte söyledik seni canım nasıl farketmeyiz
Canım inşallah herşey istediğin gibi olur:Saruboceq:
Corel umarım en kısa zamanda iş bulursun
Speedy kazak falanda örüyormusun

Geçen Kış Ördüm Canım Hırka Ördüm Kendime
Ayı Postu Diyrum Hayvan gibi bişey Çok sıcak tutuyor
atkı,şapka,şal,hırka,süeter,

cimcimem, corelcim hoşgeldiniz canlarım...

cimcime hayrıdır bu akşam ne olacak merak ettim. ben yine haberlerden geri kaldım galibaa

oooo kızlar eler kaynatmısısnız öylee..
gonzelescim maşallah 10 parmağında on marifet..valla resimlerden örgüyle uzakta yakından alakalı gibi durmuyorsun..
corelcimm üzülme yaa iş bulursun hele senin gibi nerde ne konuşucanı bilen bir insan hemen alınır..çok işinde başarılın bence sezdiğim kadarı ile sen iş bulursun hiç kuşkuya düşme cnmcım

Eeee Canım Para ile imanın kimde olduğu belli olmaz ( ne alaka) ama aklıma geldi

Eklerim şallarımın resimleri var 1-2 tanesinin ama şimdi Teklif hazırlamam lazım gelince eklerim

Şeniz

doğru valla..alakasız olurmu tam konun üzerine bastın..hani ummadıktaş baş yarar derler ya o misal =)
tamam ama ben yokken ekleme sakın kaçırıyorum sonraa

slm kızlar nasılsınız...,
Ben hiiç ii değilim...,
Akşam büyük bir tartışma yaşadım, berbat durumdayım, en yakın arkadaşımla aram açıldı...

cimcimecim yaa..sen dua edin hayırlısı olsun diyordun ya o konu neydii.sonra söylerim dedim arkadaşınla mı ilgiliydi..üzülme aranız açıldıysa vardır bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…