Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

günaydınn

sinemcim nasılsın cnm,

selin hoşgeldin..burdaki çoğu arkadaşın ümidi az zaten..yanlız değilsin merak etme

corelcim..hayatının adamını buldun.zamanı gelince hayatının mutlu yuvasınıda kurarsın cnm..

gonzelescim hayatım sen korkma bu fıstıklıkla evde kurumassına.s.

kızlar sizinle bişey paylaşmak isityorum..ben evlenmeye meraklıyım.ama aynı zmanada korkuyorumda niye mi??hem ailemi mutlu bir evliliği olmadı hemde çevrem..heleki son 1 yıldır kuzenim..o severek evlendi herşeyi dört dörtlük ama kocasında soğudu bende korkuyorum soğursam zaten sevemiyorum..beni tanıyanlar bilir çok ayran gönüllüyüm herkesi beğenirim karşıdan ama konuşunca tüm hayallerim suya düşer...ve inanın içimde 1 gram umudum kalmadı artık..evlenmesine evlenirim belki ama sevebilirmiyim bilmiyorum..tamam çok erken ama geç kalmak istemiyorum ailemin içinde karışıklık var bende yerimi almak bilmek isityorum ..yani en azından 22-23 kısa ilişki sonrası evlilik istemiyorum uzun nişan olsun falan isityorum iyice bağlanmak isityorum..çok stresliyim ya evin içinde sorunlarımız var..annem 2,evliliğini gerçekleştircek ..off offf ya gerçekten belli etmemeye çalışsamda çok gerginim ne yapıcamı bilmiyorum ben nasıl dayancam başkasının evinde nasıl durcam inanın bunaldımm

Canım benim sakın olumsuz düşünme onların evliliği yolunda gitmiyor diye seninkide gidecek diye bişey yok canım enin ol doğru zamanda doğru kişi karşına çıkacaktır ve inan sevemiyorum ısınamıyorum falan hep bu lafları unutacaksın Şeniz

Lavantam annen 2. evliliğini yapabilir çok doğal belki şimdi evleneceği kişi ile çok mutlu olur sende onun olumlu taraflarını görmeye çalış sakın annenin evleneceği kişiğe önyargılı yaklaşma hem belki bu sefer mutlu bir aile ortamında yaşarsın canım. Biliyorum bana diyeceksinki söylemesi kolay inan biraz polyanna olmazsak bu hayatta hiç çekilmez :teselli:

sinemcim ben karşı çıkmıyorum.tabiki anneme ama inan çok stresliyim onun evlenmesi en doğal hakkı evlenemeden önce çalışmış evlendikten sonra çalıştı kadın kendini bildi bileli çalışıyor sağlık güvencesi yok.inan ki bende isityorum evlenmesini ama ben nasıl yapıcam onların yanında ..annemde kanı ısınmış birdeçalışmkatan kurtulmak için evleniyor.normalde hiç meraklı değil ..o beni evlendirmeye meraklı da bende evlenemiyorum keşke.hayatımda sevdiğim biri olsaydı annem evlenmeden önce evlenseydimde kendimi kötü hissetmeseydim.

akşam teyzem geldi lavanta varmı sevgilin diye sordu..bende yok teyze dedim..sevgilim bile olmuyor kısa sürede bitiyor artık yok demektende bıktım..bana dediki sanada hiç iyi biri denk gelmedi dediimafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenhaklııı off stresten kurtulmak isityorum napsam kiii??*

Canım benim ne olur kendini bu kadar yıpratma
Zamanla alışırsın canım belkide annenin evleceği kişi ile tam bir arkadaş olursun
Lütfen bu kadar stres yapma

akşam teyzem geldi lavanta varmı sevgilin diye sordu..bende yok teyze dedim..sevgilim bile olmuyor kısa sürede bitiyor artık yok demektende bıktım..bana dediki sanada hiç iyi biri denk gelmedi dediimafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenhaklııı off stresten kurtulmak isityorum napsam kiii??*

Stresten kurtulmanın yolunu bulursan banada söyle canım
Eminim zamanı vardır karşı öyle biri çıkacakki bu yaşadıklarını unutacaksın canım güven bana vereliniortak

ahh sinemcim çok pozitifsin ve pozitif enerji dağıtıyorsunŞenizinşallah şuna o kadar çok ihtiyacım var kiii ...sivilcelerim çıkmaya başladı yinee 3 tane var...stresten heppp

günaydınlar herkesee...

lavantacım sakin ol canım yaa. annen sen evlenip gidince yapayanlız kalacak o yüzden kendine hayat arkadaşı istemesi evlenmesi çok normal aslında. inşallah sizin için hayırlı biridir canım.bu mübarek ayda bol bol dua et. içini rahatlat...

etmezmiyim bendeizcim eiyorumm..ediyorumm da kabul olurmu bilmem..ben karşı değilim evlenmesine ama stresliyim işte..naparım diyee

ne bilim işte kuruntuluyumm..sinemcim..biraz derin derin nefes aldım senin tabirinle polyanacılık oynadımm içimin sıkıntı gitti biraz olsunn..plan yapıyorum şimdi naparım ne ederim sıkıntıya geldim ya hemen kendimde değişiklik yapmam lazımm = )

ne bilim işte kuruntuluyumm..sinemcim..biraz derin derin nefes aldım senin tabirinle polyanacılık oynadımm içimin sıkıntı gitti biraz olsunn..plan yapıyorum şimdi naparım ne ederim sıkıntıya geldim ya hemen kendimde değişiklik yapmam lazımm = )

Canım benim rahat ol inan herşey senin için çok iyi olacak

etmezmiyim bendeizcim eiyorumm..ediyorumm da kabul olurmu bilmem..ben karşı değilim evlenmesine ama stresliyim işte..naparım diyee

olur canım inşallah. sen içini ferah tut. şimdiden kaygıya girme. zamanla bu sıkıntılarının yersiz olduğunu anlarsın inşallah...

speety, sinem sizede merhaba. keyifler nasıl?

Bendenizz ben dün çok kötüydüm bi poliçem vardı bölgem istediğim fiyata çekmedi bende sinirimden ağladım bugünde gözlerim çok ağrıyor neyse Allah razı olsun müşterim anlayışlıda poliçeyi kabul etti.
Senin keyfin nasıl canım

Son düzenleme:
sinemcim gözlerini ağrıtacak kadar çok mu ağladın canım yaa. neyseki müşterin iyi çıkmış buna sevindim.
benim keyfimde iyi sayılır canım. ramazanın ilk haftası geçti bile. zaman su gibi akıp gidiyo resmen...

Back