Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Vallahi benim annemde Dün otur iftar sofrasında dua et hayırlı bi koca buluyum diye diyordu
Çok meraklı evlenmeme.

bu görüş de çok cazip geliyor aslında ama,
şu olmas mı acebaaa,
"çocuk da yaparım kariyer deeee"
tabii çocuk daha sonra
:CüvCüv:

Ben Çocukları Çok severim inanılmaz hemde
Evdekilere de diyorum ben Çocukta yapcem kariyer de
Annemin ilk tepkisi o kesin zaten bu gidişle önce çocuk yapıcan der kaydirigubbakcemile3
:1shok::1shok::1shok::1shok:

Ama işim iyi kariyer hedefim yok konumum şartlarım gayet iyi şuanda
Sıra geldi Çocuğa hadi bakalım vereliniortak

süpersin ne diyeyim hihoyyyt
çocuklar başlıbaşına ayrı bir alem gamyoncuiremsu

süpersin ne diyeyim hihoyyyt
çocuklar başlıbaşına ayrı bir alem gamyoncuiremsu

Toplam 9 tane yiğenim var en büyüğü 9 yaşında ondan sonrası 5 yaşında diğerleri de onlardan küçük hepsine de baktım bilmiyorum ama içimde onlara bebeklere karşı farklı bi sevgi var kaydirigubbakcemile3

tombiş tombiş elleri filan da var ya bayılıyorum bebeklere bennn,
inşallah senin de olur öle tonton bi bebeğin, sevgisi de daha bir ayrı olur içinde

şu an hem memurum hem de ank. üni de öğrenciyim, okul bitince kendi kariyerimi sürdürmeyi düşünüyorum ama tabii yine kamu alanında.

süpermiş. bende çocuk aşığıyım. allah siteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah. bende bebek için kariyeri ertelemeye razı olanlardanım. ama iyi kariyer istiyorsan evlilği özellikle çocuğu biraz ertelemek lazım galiba...

yok canımmm, şu an çocuk uzak bir planda zaten benim için, en önemlisi annemin emekli olması lazım, gelecekteki bakıcı adayı olarak kendisini tayin ettim kaydirigubbakcemile5

tombiş tombiş elleri filan da var ya bayılıyorum bebeklere bennn,
inşallah senin de olur öle tonton bi bebeğin, sevgisi de daha bir ayrı olur içinde

O çok başka olur İnşallah canım ama o çocuğa sahip olmak için

Bi sevgiliye
bi nişanlıya
bi eşe
sahip olmam lazım zaman daha çok var Allah isteyene versin

Sen takıl bana canım beraber Kızkurusu olarak devam edelim hayata umudum kalmadı artıkın benim mirmirmirmirfisfisfissırnaşık şey

kızlar benıde alın aranıza bende varım umıtsızım sankı hıc kımseyı bır daha sevemıycem yas oldu zaten 27 ye ekımde gırıyorum uzulmuyorum desemde yalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…