Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

yok sinemcim öğrenmem gereken bir porgram varmış çalışıyorum ama sanırım kursa gitmeden olmayacak...3dmax adı, soru sorup yardım alacağım kimsede yok, yanımdaki çocukta biliyo ama o sorduğum zaman sen onu bırak bana kahve yap demeyi tercih ediyo bende gıcık oluyorum...

Canım Sen Takıldığın yerleri sorsana bana .

günaydın kızlar...

hayırdır işlerinizde sıkıntılarınız mı var?
kimi benim gibi işsizlikten yakınır, işi olanda başka dertlerle uğraşır. ne garip dünya yav...

Spedyy saol canım ama araç çubuklarındaki bazı komutlrın adını bilmiyorum göstermek gerekiyor...
Ama yinede bazı takıldığım noktalarda sana sorarım
sengözlerimebaksanabyerimseniben

Spedyy saol canım ama araç çubuklarındaki bazı komutlrın adını bilmiyorum göstermek gerekiyor...
Ama yinede bazı takıldığım noktalarda sana sorarım
sengözlerimebaksanabyerimseniben

Ben işyerinde giremiyorm programa ama mesela Şöyle bişey var eğer evden msne falan giriyorsan ful yardımcı olurum.
İşyerinde gözümün önünde kaldığı kadarı ile yardımcı olabilirim.
Benim max ile alakalı kitabım var ve cd o bana çok yardımcı oluyordu
eğer Görüşseydik getiricektim sana.zemuszemus

Ok canım bakalım son durum ne olacak ona göre sana danışırım, zaten taşınma ihtimalleri var yılbaşında karşıya taşınacaklar bana çok uzak kalacağı için mecbur çıkmak zorunda kalıcam...
Hayırlısı diyorum...

Autocadi hem çok ii bilirim hemde çok zevkli buluyorum, aynı zamanda solidworks'ta biliyorum (biraz 3 dmax e benziyor)...
Hoşgeldin bendenizim valla görmedim günaydın dediğini yoksam slm vermeden geçermiyim, nasılsın canımcım

merhaba sinemcim. allah herkesin hakkında hayırlısını versin. işinin olması güzelde. iş yerinde ki huzur çok daha önemli...

cimcimem aynı sayfada ikiniz hala sohbet edince nasıl görmezler dedim :)))
neyse kafançok karışık galiba canım benim. allah yardımcın olsun.
ben iyiyim şükür. sen nasılsın?

merhaba sinemcim. allah herkesin hakkında hayırlısını versin. işinin olması güzelde. iş yerinde ki huzur çok daha önemli...

Haklısın aslında bendeniz işyerinde huzur çok önemli çünkü günün büyük bir kısmını orda geçiyorsun ailenden çok ordakilerini görüyorsun. Ben bu aralar çok bunaldım galiba iki yıldır hiç izin kullanmadım ondan canım ramazan bitsin ilk işim izin almak olacak

:roflol:Bekümmert Honig:roflol:

Bekümmert Honig bu ne demek oluyo????

Haklısın aslında bendeniz işyerinde huzur çok önemli çünkü günün büyük bir kısmını orda geçiyorsun ailenden çok ordakilerini görüyorsun. Ben bu aralar çok bunaldım galiba iki yıldır hiç izin kullanmadım ondan canım ramazan bitsin ilk işim izin almak olacak

canım sen çoktan haketmişsin dinlenmeyi. inşallah izin verirlerde kafanı toplarsın biraz...

cimcimem aynı sayfada ikiniz hala sohbet edince nasıl görmezler dedim :)))
neyse kafançok karışık galiba canım benim. allah yardımcın olsun.
ben iyiyim şükür. sen nasılsın?

ıi bende işten güçten kafam bi dünya sıkıldım artık çalışmaktan...
Oh be herkes çıktı ofiste tekim hadi kızlar parti yapalım :))

Back