- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Merhaba Kızlar.
Bende geldm Yeniden Nasılsınız.
merhaba hoşgeldin. iyiyim saol sen?
bugün pek kimse yok burda...
zemuszemus Bugün Çok sıkkın canımzemuszemus
Hepiniz İle uğraşabilirim
-tatlicadiarzu-Yeetimm gariiii dolun foruma bakem-tatlicadiarzu-
hayırdır canın neden sıkkın?
bende çıkmak üzereydim. sabahtan beri pc başındayım başıma ağrılar girdi...
mafoldumbenmafoldumben İŞyerinde 3 kişiydik ama diğer arkadaş işten çıktımafoldumbenmafoldumben
:Saruboceq::Saruboceq: Biz normalde 3 kişi iş yetiştiremezken 2 kişi yandım ben:Saruboceq::Saruboceq:
mafoldumbenmafoldumben İŞyerinde 3 kişiydik ama diğer arkadaş işten çıktımafoldumbenmafoldumben
:Saruboceq::Saruboceq: Biz normalde 3 kişi iş yetiştiremezken 2 kişi yandım ben:Saruboceq::Saruboceq:
kötü olmuş cidden hemde ramazan günü. kolay gelsin sana. allah yardımcın olsun...
Bende iiyim sinemcim biras uykum var, ya bi türlü uykuya doyamıyorum hep uyumak istiyorum neden acaba??
günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim..
dün akşam evde tektim.sahura kalkamadım çok üzülmüştüm ama ben hala bitmemişim yoksa bugün üzüntüden kahrolurdum..
sinemcim cnm inşallah yaparlar.beim patron yapmadı üstelik yandaki fırında arkadaşım çalışıyor onuda 75 alıyor biliyor da bana sanki gönderme yapıyor sabah 8 akşam 8 diyor işte allah yardımcısı olsun işi zor.halbuki zam yaptılar ona bir söylesem eminim birdaha söylemez onu baa da söylemeyi beceremiyorumm
yok sinemcim öğrenmem gereken bir porgram varmış çalışıyorum ama sanırım kursa gitmeden olmayacak...3dmax adı, soru sorup yardım alacağım kimsede yok, yanımdaki çocukta biliyo ama o sorduğum zaman sen onu bırak bana kahve yap demeyi tercih ediyo bende gıcık oluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?