Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Ben sahura kadar oturmuyorum 12 de uyuyorum sonra sahura uyanıyorum sabah namazımı kılıp yatıyorum

allah kabul etsin canım. bende namazdan dolayı 5 i buluyo uyumam. uykusuzluktan kafam kazan gibi. algılarım zayıfladı resmen :s

Bendenizim özledim seni yaa hiç karşılaşamıyoruz nerelerdesin sen...

canım ben de özledim de hiç denk gelemiyoruz. benim arada işlerim oluyo çıkıyorum geri geliyorum. pek kimseyle karşılaşamıyorum

kızlar bende geldim..evet ya bende evde olsaydım keşke diyorum ama işyerinde evden daha rahatım hele ki bugün koltukta dalmışım 5 dk bi şekerlemem oldu:kedi:evde işler bitmiyor onu yap bunu yap ..

sinem oruçken evde oturmak daha zor. tüm yemekler atıştırmalıklar gözünün önünde. zamanda geçmiyo zaten. midem zil çalıyo :))

corelim hayırlısı diyelim o zaman :)

evet canımlarım inşaLLAH temiz çıkar.
İstifamı ettim.
Yarın İstanbul'a dönüyorum.
Tek derdim sevdiğim adamı bu şehirde bırakıyorum ..
Borçlarla boğuşcam şimdi
ama hiçbişi ruh sağlığımdan önemli değil
öpüldünüz:)

corelcim hakkında hayırlısı olsun inş.en doğru kararı vermissindir.pişman olmazsın..ama dediğin gibi olacağını sanmıyorum ruh sağlığından daha önemli hiç birşey yok herşey geçer herşey atlatılır..sağlık ise herzman yara bırakır...cnm hep mutlu ol emii

sinemcim ben iyiyim çok şükür..birde oruç tutabilsem tam kendime gelcem.daha ramazan moduna giremedimmafoldumbenbirde telefonum hiç çalmıyor artık

Lavanta üzülme canım sende tutarsın oruç :teselli:
Telefonun çalar ama biraz zaman gerekli valla benimde telefonum fazla çalmaz arayanlar ablam, annem yada patronum dışardeyken arar o kadar c.tesi evde unutmuştum telefonu bir arayan bile olmamış ( hoş bu numaramı kimse bilmiyor kaydirigubbakcemile3)

dün gerçi malatyalı sevdiğim vardı askerde şimdi o aradı..opuyorumnanaktannasıl mutlu oldum..çok iyi biridi ama bittimafoldumben

bendenizim nihayet karşılaşabildik nasılsın canımcım?
Lavantam ne güzel yaa benim tel. çalmaz oldu, önceden kankalarım arardı onlarda evlendi şimdi hiç kimse aramıyo, sadece alarm için kullanıyorum :))

sen istanbuldaydın dimi? aramızda kilometreleeer var ama yeter ki kalpler bir olsun dimi :)))

bugün daha az acıkıyorum sanki. gerçi saat daha erken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…