Burası da benim yurttaki minicik odam =)

smuwiLa

Guru
Pro Üye
3 Ekim 2010
11.496
3.798
448
Selam kızlar yaz okulunda ki odamı paylasmak istiyorum sizlerle normal dönem de iki kisilik oda da kalmıstım. Tövbe dedim yaz okulunda tek kisilige cıktım. Okul bitti bitmeseydi tek kisilige daimi gecis yapacaktım =)

Bu resimleri bizimkileri gösteririm diye cekmistim. Yani pek özenli degil. Biraz da odanın planından kaynaklanıyor tabiki. Neyseee =))

İste benim odaaam!!buyrunnnnnnnnn

2432.jpg

2416.jpg

2423.jpg

birden üniversitede benim kaldığım özel yurttaki odam geldi aklımakafamçokkarıştı

özel yurttu sözde...ama bırak böyle uyumu,odalarda priz bile yoktu...2 kişilik oda dedikleri yer tek kişinin bile sığamadığı bir yerdi....2. senede tek başıma kaldığım 2 kişilik ama kümes kadar olan odaya birini daha verince müdür tak etmişti canıma,eve çıkmıştım tek başıma:delphin: vayy be ne günlerdi...6 yıl geçmiş....

senin odan çok tatlıymış canım...

Son düzenleme:
birden üniversitede benim kaldığım özel yurttaki odam geldi aklımakafamçokkarıştı

özel yurttu sözde...ama bırak böyle uyumu,odalarda priz bile yoktu...2 kişilik oda dedikleri yer tek kişinin bile sığamadığı bir yerdi....2. senede tek başıma kaldığım 2 kişilik ama kümes kadar olan odaya birini daha verince müdür tak etmişti canıma,eve çıkmıştım tek başıma:delphin: vayy be ne günlerdi...6 yıl geçmiş....

senin odan çok tatlıymış canım...

Senin anlattıgın yurt benim ilk yurdum gibiymis canım. Hem o kadar para veriyordum hemde kümes gibi bir oda da kalyorduk ve iki yatak arasında gececek mesafe o kadar daralıyordu ki, o kadar plansız yapılmıs ki katlar yukarı cıktıkca bina büyümüs =)

Yatak carsafı pembe, yastık mavi, dolap yesil iste böyle tuhaf bir yerdi ilk sene oldugundan olda kalmıstım nasıl gecmis günler diyorumm.!!:delphin:

Ve oda büyük olursa iki kisilikte olsa fiyatı artıyordu. Hep aynı yemekler artık midemiz bulanıyordu.:bbo:

tekrar öğrenci olasım ve bu odada kalasım geldi ,çok şirinmiş canım ..

canım yatak örtülerimiz aynı ve benim de odamdaki mobilyalar böyle kırmızı kaydirigubbakcemile5 zevklerimiz aynıymış bayanssulusmile
çok sevimli, çok şeker bi oda canım boshayallersmile

Çok şekerboshayallersmile

hey gidi günler hey.:delphin:

canım yatak örtülerimiz aynı ve benim de odamdaki mobilyalar böyle kırmızı kaydirigubbakcemile5 zevklerimiz aynıymış bayanssulusmile
çok sevimli, çok şeker bi oda canım boshayallersmile

Tesekkür ederim canım =)

Eminim ki senin odanda cok güzeldir..
opuyorumnanaktan

Çok şekerboshayallersmile

hey gidi günler hey.:delphin:

Tesekkür ederim canım.opuyorumnanaktan

Okul günlerinizi düsününce hos anılar hatırlıyorsunuz ne güzel !! yerimseniben

Malesef benim okul hayatımla ilgili hatırlamak istedigim anılar o kadar az ki ..
:delphin:

Son düzenleme:
gayet guselmis ya bende boyle dagınık paspal bir oda bekledim sen oyle deyince:)

Back
X