Buram buram parfüm kokusu :((

VictoriaAngel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
99
0
46
İçel Mersin
arkadaşlar ben şoyle anlatıyım istediğim ben girmeden içeri parfüm girsin istiyorum buram buram koksun kokum ve kalıcı olsun bu koku seksi (zambak-yasemin)gibi kokuları seviyorum şeker kokularını sevmıyorum yardım ederseniz sevinirm arkadaşlar

[h=1]Incandessence EDP ( Avon)[/h]
Tek geçerim ve senelerdir kullanırım....Herkes bayılır arkadaşlarım çevrem v.s..... özellikle eşim

Çok klasik ve herkesin kullandığı bir koku belki ama ben Chanel-Chance'dan vazgecemiyorum
Çok kalıcı- ama bence önemli olan nerelere sıktığın, boynerde parfum alırken ilgilenen kadın kulak arkası, saç ve dirseklere sıkarsan kokun hep kalır demişti, hakikaten de öyle.
Onun haricinde chloe, miracle so magic, flower by kenzo.. Hepsi güzel çiçekli ve kalıcı kokular. Özellikle Miracle so magic'i dene derim, çok farklı floral bi koku

bana göre incandessence tam yaz parfümü hemde çok kalıcı . Bilmiyorum belki tenimle uyuştuğu içindir ama her tene gidebilecek bir parfüm tipi .

bana göre incandessence tam yaz parfümü hemde çok kalıcı . Bilmiyorum belki tenimle uyuştuğu içindir ama her tene gidebilecek bir parfüm tipi .

Ben de onu kullandım, arkadaşımda çok güzel duruyordu çok hoşuma gitmişti ama bende öyle olmadı. Sizin teninizle uyuşuyor demek ki..

Incandessence EDP ( Avon)

Tek geçerim ve senelerdir kullanırım....Herkes bayılır arkadaşlarım çevrem v.s..... özellikle eşim

Ben de onu kullandım, arkadaşımda çok güzel duruyordu çok hoşuma gitmişti ama bende öyle olmadı. Sizin teninizle uyuşuyor demek ki..

bu parfümüm kullananlara soruyorum.
çok severek senelerdir kullanıyorum bu kokuyu
elimde şu an 30 ml olanlardan var. alalı bir buçuk sene oldu. ama sıkınca koku yarım saate kalmıyor ve değişik ucuz bir kokuya dönüşüyor. bozulmuş olabilir mi ?

212 Sexy ve Escada Magnetism önerebilirim.
İkisini de denedim ve ikisinden de çok olumlu yorumlar aldım.
Özellikle Escada'yı sıktığım zaman arkadaşlarım etrafımda dönerlerdi.

Sanmam. Ben de bayağı uzun süre kullandım bir şişeyi öyle bir şey farketmedim.

aynen, hislerime tercüman olmuşsun arkadaşım:)bende öyle çarpıcı,ağır değil ama etkileyici bir koku arıyorum...bilenler yazarsa çok sevinirim...yaz-kış kullanabileceğim bir şey olursa sevinirim...malum çok pahalı oluyorlar..dolce gabbana the one rose mesela güzel ama sıkıldım ondanda...birde şu sorunum var burnum alışınca alamıyorum ya kokuyu.ayrıca istiyorumki herkes kokumun adını sorsun:)ne çok şey istiyorum değilmi,ama iddialıyım bulacağım.tabii sizlerinde yardımıyla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…