• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buralarda çok yeniyim😇gebelik ne zamam belli olur ?

Nonameuye

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2019
21
20
18
Yumurtlama günümden 3 gün sonra ilişkim oldu. Hamile kalma şnsım orta olduğu dönemde 1 gün sonra kullandığım program düşük gösteriyordu. İlk korunmasız ilişkim 2 yıllık evliyim. Adetime 2 günüm kaldı. Şimdi test yapsam belli olur mu ilişkinin üstünden kaç gün geçmesi gerekli🥰 teşekkür ederim kızlar

Yumurtlama günümden 3 gün sonra ilişkim oldu. Hamile kalma şnsım orta olduğu dönemde 1 gün sonra kullandığım program düşük gösteriyordu. İlk korunmasız ilişkim 2 yıllık evliyim. Adetime 2 günüm kaldı. Şimdi test yapsam belli olur mu ilişkinin üstünden kaç gün geçmesi gerekli🥰 teşekkür ederim kızlar
Sabah ilk idrarla gebelik testi yapın varsa çıkar mutlaka🙏🏽

bence adetin geçsin 1 2 gun sonra yap daha net cevap alırsın çunki şimdi yaparsan çıkmaya bilir adetine 2 varmış zaten

Ben adetime 1 gün kala testte görmüştüm🤗

İlk denemem olduğu için merakta ediyorum aslında 😇 tatildeyim dönüşümde hemen test yapıp paylaşacağım teşekkür ediyorummm hepinize, Sabırsız anne adayları biz:KK15:

5 liralık testlerde dahi çıkar. Ben öyle öğrenmiştim. Silik bir çizgi şeklinde çıkar eğer geç döllenme vs gibi bir durum varsa belki o zaman çıkmaz. O 5 liralık testlerden bir kaç tane alın birer gün arayla yaparsınız adet olmazsanız.

5 liralık testlerde dahi çıkar. Ben öyle öğrenmiştim. Silik bir çizgi şeklinde çıkar eğer geç döllenme vs gibi bir durum varsa belki o zaman çıkmaz. O 5 liralık testlerden bir kaç tane alın birer gün arayla yaparsınız adet olmazsanız.
Yumurtlama gününü geçtiği için adetime 10 gün kala ilk korunmasız ilişkim oldu. Hep ilk denemede olmayabilir, yumurtlama döneminde denemelisin gibi bir algı oluşmuştu bende. Sanırım çok yanlışmış. Burda baya birşeyler öğreneceğim.

yumurtladan 3 gün sonra ilişki gebelik olma ihtimali yok anca nadir kadinlar 2.kez yumurtlayabilir öyle olursa olur.

Takvimler yanıltabilir yumurtlama gününü kesin olarak lh testleri ile öğrenebilirsin ben de takvime bakardım hep bu ay teste göre değerlendiriyorum. Yumurtlamadan 3 gün sonrası olduğuna eminsen eğer düşükte olsa ihtimal var. Bence bekle regl olmayı geçerse yaparsın.

Back