How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

burak kaanımızın öyküsü

funda72

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
4.470
6
116
52
Muğla
9kasım sabahına randevumuz vardı sezeryan için.tabii heyecadan hiç uyumadım. sabah hazırlanıp ailece yola çıktık hospitaliuma doğru.hastanede yatış işlemim yapıldı yukaru 402 numaralı odaya aldılar.hemen alelacele odayı süsledik.doğuma gitmeden bitsin istedim.
neyse heyecanla hemşireyi beklemeye başladım.önce gelip kan aldılar onun sonucunu bekleyecksin dediler.doktorum geldi o arada nasıl olduğumu sordu?heyecanlıyım çok dedim.korkma uyuyup uyanacaksın bitmiş olacak dedi.sonuçlar gelsin alıcaklar seni dedi gitti.en sonunda 9.15gibi geldiler.soyundum sedyeye yattım sonda takıldı.acıycak diye ödüm patlıyodu hiç bişey anlamadım.sadece heralde içeri bişey kaktırınca yanma oldu ameliyathaneye kadar orda oda uçtu korkudan akannehir
eşimde aşağı kadar geldi benle.heyecanlıydı oda benim gibi.kapıya gelince yrıldık apar topar.bi baktım personel güler yüzle karşılayarak ameliyathaneye götürüyor beni.ameliyat masasına geçtim.başladılar hazırlığa.ben heycandan tutuldum konuşamaz oldum.habire soru sordular heyecanım geçsin diye.bi bayan vardı görevi neydi bilmem ama göbek adı mehmet olucak dimi dedi güldüler.doktorum gelincede aynı espriyi yapınca herkese aynı şeyi yaptığını anladım güldüm bende.üstümü katkat örtüler ağırlaştıda ağırlaştı üstüm.üşüyen ben üşümez oldum.doktorum başlayalımmı dedi ve narkozu verdiler.bi uyandımki ameliyathanenin önündeyim.ağrımda vardı acıyla ayıldım.yukarı çıkardılar.koridorda bekliyodu ailem beni.yarı baygın baktım hepsine oğluşumu sordum iyi çok güzel dediler.odaya benden sonra geldi.kucağıma verdiler hemen.emzirdim biraz. çok tatlıydı.iyikide hamile kalmışım.iyide doğurmuşum.rabbim dualarımı kabul etti.bir kızım bir oğluşum oldu.allah herkese nasip etsin bu duyguyu.:Saruboceq:
yanlız tek bişey söyliyeceğim normal doğum en iyisiymiş.keşke normal yapsaydım.gerçekten zormuş.özellikle ilk kalkış.o yürüyüş öldürdü beni resmen .normaldede zorlandım çok ama bu derece değil..
ama doktorumdan personelden inanılmaz memnun kaldım çook ilgilendiler sağolsunlar.
eşimde çok yardımcı oldu.iki gece o kaldı benle bebekler gibi baktı aşkım bana
Şeniz

fundam herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. ben sana normal doğum demiştim ama sen sezeryanı seçtin.
neyse sağlıklıca yavruna kavuşmuşsun atlatmışsın hayırlısıyla
ALLAH evlatlarına uzun ve sağlıklı bir ömür versin..öpüyorum senide kuzunuda.Şeniz

Canım hayırlı olsun, Allah analı-babalı büyütmeyi nasip etsin, tahtı da bahtı da güzel olsun inşallah.

rabbim analı babalı büyütsün
en kötü acın bu olsun canım
sağlıcakla kal
amin canım sağolasın
gözün aydın fundacım..allah analı babalı büyütsün inşallah...
zelişim sağol canım benim.
Allah bahtını güzel etsin yavrucağının ...
amin canım benim.sağol
memnun kalacağını ve bi sorun olmayacağını söylemiştim canım...kendinede bebişede iyi bak...

evet yaa hastaneden acaip memnun kaldım..ağrılarda normaldi artık.sağol canımcım.öptüm

fundam herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. ben sana normal doğum demiştim ama sen sezeryanı seçtin.
neyse sağlıklıca yavruna kavuşmuşsun atlatmışsın hayırlısıyla
ALLAH evlatlarına uzun ve sağlıklı bir ömür versin..öpüyorum senide kuzunuda.Şeniz
söledinde takmıştım kafayı bikere aldım ağzımın payını.ilk yürüyüş ne zormuş be.ağlayaaktım resmen.zor tuttum kendimi. mafoldumben amin canım rabbim hepimizin evlatlarına uzun güzel bir ömür versin .Şeniz
Allah analı babalı büyütsün inşallah,sağlıkla sıhhatle..

canım sağol.öptüm
Canım hayırlı olsun, Allah analı-babalı büyütmeyi nasip etsin, tahtı da bahtı da güzel olsun inşallah.

sağol canım benim amiiin

canım henuz gördum baslıgını.
Allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın.
saglıkla buyusun oglusun canım.

ALLAH ANALI BABALI ETSIN
yavruna saglik sihhat hayirli uzun ömürler versin insallahhhhhhhhhh.

bilirim bende sezeryan olcagin zaman sabah olmaz.burda bir gün öncesinden giris yapiyorsun.bütün tektikler yapilir istersen eve git saat 7 de burda ol derler.ama insan evde rahat etmiyor heyecanda var ya.hastanede odasinda sabaha kadar tik tik saatin saniyelerini saymistim.cok güzel günler o günler rabbim herkese yasatsin bu duyguyu olmayanlara versin rabbimmmmmmm

kaydirigubbakcemile5 hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebeğin inş.opuyorumnanaktan

selam kızlar ben ipek aranıza daha yeni katıldım.bende doğum hikayemi yazmak istiyorum fakat nasıl yazıldığını,nerde yazıldığını bilmiyorum .beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

Maaşallah canım Rabbim yavrularını size bağışlasın.Sağlıcakla büyüt bebişini inş.

Back