Buradaki yorumları görünce burun ameliyatından çok korkuyorum. Ama ameliyat olmam lazımm

Yagmur9248

Guru
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
509
86
298
İstanbul
Uzun zamandır açılan konulara bakıyorum burun ameliyatı olup pişman olan çok insan var bu beni çok korkutuyor. Burnum kemerli ve ucu düşmeye başladı. Büyük burnum var ameliyat olmam lazım bence. Olursam şaban çelebi ya da turgut yüceye ameliyat olmayı düşünüyorum. Ama burdaki yorumlar beni çok korkutuyor. Sonradan başarısız olursa o psikolojiyi kaldırabilecek bir insan değilim. Çevremde ameliyat olup burnu çok güzel olanlarda var çok kötü olanlarda var. Başarısız olmasında burun yapısı da etkili mi acab? Benim burnum kemikli ve ince derili. İki doktora muayene oldum. Zor bir burun olarak görmüyorlar. Ama yeni yapılan burun yakışır mı yüzüme o da korkutuyor. Doktorlar çenem ve alnımın geride olduğunu söyledi.

Bende oldum bende korkuyordum ama eniştemin hastanesinde bulunan bir doktor o kadar iyi biri ki anlatamam , ve çok doğal yaptı Allah ondan razı olsun istersen sana öneririm

İzmitte Dr. Turgut Yüce var. İnstagramına bakabilirsiniz çok başarılı işler yapmış. Google da adını aratınca da çok güzel yorumlar çıkıyor onlarca insan yorum yazmış 5 puan almış herkesten. Görüşmeye gidip değerlendirmeyi düşünüyorum ben, isterseniz siz de bir bakın

Ben olsam Turgut Yuce'yi elerim :) kotu yorum sildirmek cok kolay, instagrama guzel sonuc yüklemekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…