Buradaki konuları okuduktan sonra yazmaya utanıyorum açıkçası

Ben daha kötü durumdayım.
Hem boyum kısa hem çirkinim. Diplerim çıktı ama eşimin yeğenlerine bayram harçlığı vereceğim diye cebimde 4 TL kaldı, boya bile alamıyorum. 600 TL vardı eşimin bedelli kredisine verdim her ay olduğu gibi:)
Yaşım 30 şu an hala pijamalarımla dondurma tıkınıyorum sonra da selülitlerimi dert ediyorum.
Oturduğum evde kayınvalidemlerin eşyaları var hatta beraber oturuyoruz denebilir onlar yazlıkta olmadığı zamanlar bizdeler. Kendime ait bir bardağım bile yok ama ev benim güya. Bu sene kayınvalidemler çıkınca mecburen eşya alacağız ama paramız yok.
Bir de artık ne kadar salaksam bütün bunlara rağmen güzel bir hayatım olduğunu düşünüyorum:KK53::KK53:

Oyy bittim yorumuna.. cansin can.. :-* çevremde senden iki tane arkadaş olsa inan başka istemem.. :-)

Oyy bittim yorumuna.. cansin can.. :-* çevremde senden iki tane arkadaş olsa inan başka istemem.. :-)
Hahaha valla insanların bakıp "çok şükür" dediği bir yorum oldu:KK70: dur biraz daha yazayım belki bazılarına hala etki etmemiştir:KK70:
Ailemden ayrıyım, hiç bilmediğim neredeyse 1000 km uzaktaki bir şehirdeyim, yalnızım.
Evin kredisini biz ödüyoruz ama vekalet gönderdiğim için ben görmeden alındı bu ev:KK70:
Vee bomba, yatak odam bile yok. Eşim kendi tek kişilik bekarlık yatağının kenarına tahta çakıp uzattı da onda yatıyorum:KK12:

Hahaha valla insanların bakıp "çok şükür" dediği bir yorum oldu:KK70: dur biraz daha yazayım belki bazılarına hala etki etmemiştir:KK70:
Ailemden ayrıyım, hiç bilmediğim neredeyse 1000 km uzaktaki bir şehirdeyim, yalnızım.
Evin kredisini biz ödüyoruz ama vekalet gönderdiğim için ben görmeden alındı bu ev:KK70:
Vee bomba, yatak odam bile yok. Eşim kendi tek kişilik bekarlık yatağının kenarına tahta çakıp uzattı da onda yatıyorum:KK12:

Canımmm olur mu hiç öyle?? Ben senin mutavaziligine ve özgüvenine bayıldım.. senden fazlam yok inan..
sadece çevremde aşırı derecede kendini beğenmiş ve herdaim birbirleriyle s.dik yaristiran çekilmez egoistler var.. hani şu ayranı yok içmeye atla gider s.çmaya derler ya??
İnan birine bile tahammülüm yok.. ne olaydi birkaç tane de senin gibi bir dostum-akrabam olaydı..

Bu da dert mi diyorum ama yine de yazayım. Ben çirkin bir kadınım. 31 yaşıma geldim ve hep aldatıldım. Bir de salagim galiba.sonuçta bir türlü düzgün bir ilişki kuramıyorum. Var mı aynı durumda olanlar?
30 lu yaşlar kadının en muhteşem zamanıdır. ne çocuktur ne yaşlı tam kıvamındadır. siz kendinizi once bi güzel görün ondan sonrası bakın nasıl değişiyor. çok çirkin aradaşlar nice güzel delikanlıları alıp gitti. mesele çirkinlik değil fonksiyonellik bence. iyi muhabbeti olan, gülümseyen, etrafına neşe saçan bir kadın ne kadar çirkin olabilir ki? siz kendinizi çirkin gördüğünüz için size bakan kişilere hemen tav oluyorsunuz gibi. tav olduğunuz adamlarda muhtemelen sizi ciddiye almıyor. bu yüzden bir sure sonar terk ediyorlar. ama siz kendinizi ciddiye alıp her erkeğe yüz vermeyip, biraz yakın biraz uzak davranırsanız, ilk buluşmada tav olmazsanız o zaman neler olduğunu göreceksiniz.

Canımmm olur mu hiç öyle?? Ben senin mutavaziligine ve özgüvenine bayıldım.. senden fazlam yok inan..
sadece çevremde aşırı derecede kendini beğenmiş ve herdaim birbirleriyle s.dik yaristiran çekilmez egoistler var.. hani şu ayranı yok içmeye atla gider s.çmaya derler ya??
İnan birine bile tahammülüm yok.. ne olaydi birkaç tane de senin gibi bir dostum-akrabam olaydı..
Şımardım bak şimdi:KK22:
Senin çevren de pek kötüymüş hiç mi çıkmamış kafa dengi bir insan:KK12:
Aynı şehirde olsak tanışır kaynaşırdık:21:

Ne bileyim kızlar dediklerinize katiliyorum aslında ama hiç ilgi görmememi hiç beğenilmememi hep aldatılmami neye bağlayayim bilemedim:)
özgüven eksikliği, kendine değer vermeme. once beynine ben harika bir insanım, benden bir tane daha yok. iyi bir arkadaşım, dostum, benim kötü bir yanım yok. manevi olarak güçlüyüm ve dünyada halledemeyeceğim bir iş yok, herşeyin üstesinden gelebilirim, erkekler bana bayılıyor.... diye kodlamanı yaparsan yeni güne daha iyi uyanırsın.

Şımardım bak şimdi:KK22:
Senin çevren de pek kötüymüş hiç mi çıkmamış kafa dengi bir insan:KK12:
Aynı şehirde olsak tanışır kaynaşırdık:21:

Aynen bak.. var kafa dengim.. en yakın arkadaşım sağolsun.. ama evlenince ayrı düştük.. sık sık gorusemiyoruz.. ama o da yetiyor çok şükür.. inşallah buralarda da kısmet olur sevdiğim insanlar ile karşılaşmak.. :-)

Aldatılmanın güzellikle değil taviz ile alakası var. Bu Bakımdan karşı tarafa ne kadar taviz ve Dolayısı ile güç verdiğinize bakın derim.
Bekar oluşunuz ise nasip kısmet. Nasipten öte köy yok demişler. Evlilik sonsuz mutluluk olmadığı gibi bekarlık da mutsuzluk değil.
Bekar oluşunuzun tadını Çıkarın derim.

Aldatılmanın güzellikle değil taviz ile alakası var. Bu Bakımdan karşı tarafa ne kadar taviz ve Dolayısı ile güç verdiğinize bakın derim.
Bekar oluşunuz ise nasip kısmet. Nasipten öte köy yok demişler. Evlilik sonsuz mutluluk olmadığı gibi bekarlık da mutsuzluk değil.
Bekar oluşunuzun tadını Çıkarın derim.
Bekarım diye üzülmüyorum böyle bir sorunum yok

Aldatılmanın kadının güzel yada çirkin görünmesinden değil, erkeğin ve buna zemin sağlayan hafif kadınların çirkinliği dünyada güzel ünlü kadınlar en iyi örnekler bence onlarda aldatıldı. Sizin çirkin olduğunuzu düşünmüyorum aldatıldığınız için psikolojik olarak kendinizde kusur ve eksiklik olduğunu düşünmeniz. kendinize haksızlık etmeyin bence.

Hem boyum kısa hem çirkinim. Diplerim çıktı ama eşimin yeğenlerine bayram harçlığı vereceğim diye cebimde 4 TL kaldı, boya bile alamıyorum. 600 TL vardı eşimin bedelli kredisine verdim her ay olduğu gibi:)
Yaşım 30 şu an hala pijamalarımla dondurma tıkınıyorum sonra da selülitlerimi dert ediyorum.
Oturduğum evde kayınvalidemlerin eşyaları var hatta beraber oturuyoruz denebilir onlar yazlıkta olmadığı zamanlar bizdeler. Kendime ait bir bardağım bile yok ama ev benim güya. Bu sene kayınvalidemler çıkınca mecburen eşya alacağız ama paramız yok.
Bir de artık ne kadar salaksam bütün bunlara rağmen güzel bir hayatım olduğunu düşünüyorum:KK53::KK53:
Ya hayatımda gördüğüm en pozitif insansınız sanırım. Ne güzelsiniz ya keşke öyle olabilsem.

Seçtiğnz yada tarzınz olan o adam tipinden vazgeçin. Büyk ihtimalle seçici olmadınz görştğnz erkeklerde..
Dünyanın en güzel kadınları bile aldatılıyor. Ayrıca siz kendinizi nasıl görürseniz çevrenzde öyle görür. Değişikliğe ihtiyacınz var gibi geldi bana.. Saçınızı kestirp boyatın kapalıysanz yeni yeni eşarplar alın modayı takip edin iyi gelecek size :21:

Allah kolaylık versin, tez zamanda kendi evine çıkarsın inşallah:KK70:

Ne bileyim kızlar dediklerinize katiliyorum aslında ama hiç ilgi görmememi hiç beğenilmememi hep aldatılmami neye bağlayayim bilemedim:)

bende 31 yaşındayım canım saçlarımda beyazlarım çıkmaya başladı resmen ama ben ne yapıyorum her defasında boyatsam mı acaba deyip vazgeçiyorum.ama 10 günde bir mutlaka kuaföre giderim kaş bıyık fön falan bunları yaptırırım ama aynaya her baktığımda çirkin olduğumu düşünürdüm ama öyle değilmiş bunu bayramın 2, günü çok iyi anladım 12 yıldır görüşmediğim bir kaç kişiyle karşılaştım hiç değişmemişsin yıllar geçtikçe çok güzelleşmişsin demeleri beni benden aldı çok mutlu oldum resmen

X