- 14 Eylül 2013
- 1.344
- 532
-
- Konu Sahibi Dindirella
Ne bileyim kızlar dediklerinize katiliyorum aslında ama hiç ilgi görmememi hiç beğenilmememi hep aldatılmami neye bağlayayim bilemedim:)
Niye kendini harcıyorsun ya. Sana öyle yapanların kişiliği bozukmuş suçu kendinde arama bence sen kapasite olarak üstün gelmişssindir ,ondan böyle aldatanlar bence kendini hayatındaki kişiye karşı yetersiz buluyorlar ..Onların kaybı salaklığa gelince ayakta uyutulanlar var ohohooo ya da salak olmayı kendi seçenler her anının tadını çıkar herkes aynı değil.Kendine de haksızlık etme kıçı kırıklar için :)Bu da dert mi diyorum ama yine de yazayım. Ben çirkin bir kadınım. 31 yaşıma geldim ve hep aldatıldım. Bir de salagim galiba.sonuçta bir türlü düzgün bir ilişki kuramıyorum. Var mı aynı durumda olanlar?
Ya hayat bi sınav gerçekten ve herkesin sınavu farklı fakat şunu görüyorum her zorluktan sonra cidden daha güzeli geliyor.o nedenle evet zor zamanlar yaşıyorsun belli ki ama daha güzeli gelecektir,tayinin de olur umarım işlerin kolaylaşır.iyi düşünelimsağol... hadi maskeyi geçtim işim bali belli olsa. tayin istedim bekliyorum. 2 aydır az bekle diyorlar... tayin olmazsa ücretsiz izin alacağım..
Kız sen çirkin değilsindir yeme beniBen daha kötü durumdayım.
Hem boyum kısa hem çirkinim. Diplerim çıktı ama eşimin yeğenlerine bayram harçlığı vereceğim diye cebimde 4 TL kaldı, boya bile alamıyorum. 600 TL vardı eşimin bedelli kredisine verdim her ay olduğu gibi:)
Yaşım 30 şu an hala pijamalarımla dondurma tıkınıyorum sonra da selülitlerimi dert ediyorum.
Oturduğum evde kayınvalidemlerin eşyaları var hatta beraber oturuyoruz denebilir onlar yazlıkta olmadığı zamanlar bizdeler. Kendime ait bir bardağım bile yok ama ev benim güya. Bu sene kayınvalidemler çıkınca mecburen eşya alacağız ama paramız yok.
Bir de artık ne kadar salaksam bütün bunlara rağmen güzel bir hayatım olduğunu düşünüyorum
Niye olmayayım yahuKız sen çirkin değilsindir yeme beni
Ya hayat bi sınav gerçekten ve herkesin sınavu farklı fakat şunu görüyorum her zorluktan sonra cidden daha güzeli geliyor.o nedenle evet zor zamanlar yaşıyorsun belli ki ama daha güzeli gelecektir,tayinin de olur umarım işlerin kolaylaşır.iyi düşünelim
Bu aralar benimde çevremde hiç ilgi gösteren kimse yok. Ama ben kendimi çirkin falan hissetmiyorum canım sende kendine haksızlık etmeArkadaşlar çirkinim belki yanlış kelime
Işık yok diyelim benim ışığım yok yani ne yapsam olmuyor görseniz anlardınız.mesela kimse beni sevmiyor :) gerçekten diyorum :) ilginç bi hayatım var
Seni biyerde gördüm sankiNiye olmayayım yahu
Ay olabilir, görüp beğendiysen ne mutlu banaSeni biyerde gördüm sankigörmediysem bile çirkin kadın yoktur ben ölim ozaman bide iki çocuk doğurdum
Bu da dert mi diyorum ama yine de yazayım. Ben çirkin bir kadınım. 31 yaşıma geldim ve hep aldatıldım. Bir de salagim galiba.sonuçta bir türlü düzgün bir ilişki kuramıyorum. Var mı aynı durumda olanlar?
Moda Bölümü'nde gördüm çıkmamda hiç ordanAy olabilir, görüp beğendiysen ne mutlu bana
Başkasıyla karıştırdıysan da yazık bana
Ne bileyim kızlar dediklerinize katiliyorum aslında ama hiç ilgi görmememi hiç beğenilmememi hep aldatılmami neye bağlayayim bilemedim:)
Ben değilim o ya moda bölümüne hiç uğramam çünküModa Bölümü'nde gördüm çıkmamda hiç ordan
Teşekkürler cutemom..Yalnız, Ankaradayız,nasıl olacak?CuteMom .!.:günü birlik denize filan gitmenizi öneriyorum sizede.
Maddi sıkıntılar çok büyük boyutta değil, sadece tatil için sıkıntı oldu bu yıl, illaki aşılır..Asıl problemler eşimle bu ara aramızdaki sıkıntılar..Çoğu O'nun ailesi kaynaklı..Aslında pozitif bi insan sayılırım..Küçük şeyler bile mutlu eder beni ama tükettiler artık..Pozitif bakmaya çalış para her halükarda kazanılir bir şekilde. Bence sıradan başla çözmeye. İyi düşünmeye çalışmalı en azindan