Buradaki konuları okuduktan sonra yazmaya utanıyorum açıkçası

Ne bileyim kızlar dediklerinize katiliyorum aslında ama hiç ilgi görmememi hiç beğenilmememi hep aldatılmami neye bağlayayim bilemedim:)

Aldatilmani karşındaki malın karaktersizligine baglayabilirsin canimmm. Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır ayrıca..

Niye kendini harcıyorsun ya. Sana öyle yapanların kişiliği bozukmuş suçu kendinde arama bence sen kapasite olarak üstün gelmişssindir ,ondan böyle aldatanlar bence kendini hayatındaki kişiye karşı yetersiz buluyorlar ..Onların kaybı salaklığa gelince ayakta uyutulanlar var ohohooo ya da salak olmayı kendi seçenler her anının tadını çıkar herkes aynı değil.Kendine de haksızlık etme kıçı kırıklar için :)

1.si ÇİRKİN KADIN YOKTUR BAKIMSIZ KADIN VARDIR.
2.si KARŞINIZA ÇIKAN ADAMA BİRDEN GÜVENMEYİN,KANMAYIN VE ASLA ONA SENSİZ YAPAMAM GİBİ HİSSETTİRMEYİN,ELİNİN ALTINDA GÖRMESİN SİZİ
3.sü HİÇ BİR KARAKTER YOKSUNU İNSAN İÇİN KENDİNİZİ SUÇLAMAYIN,DEĞMEZ.

ÇİRKİNLİK,KARAKTERSİZLİK KADAR KÖTÜ BİR ŞEY DEĞİL.

sağol... hadi maskeyi geçtim işim bali belli olsa. tayin istedim bekliyorum. 2 aydır az bekle diyorlar... tayin olmazsa ücretsiz izin alacağım..
Ya hayat bi sınav gerçekten ve herkesin sınavu farklı fakat şunu görüyorum her zorluktan sonra cidden daha güzeli geliyor.o nedenle evet zor zamanlar yaşıyorsun belli ki ama daha güzeli gelecektir,tayinin de olur umarım işlerin kolaylaşır.iyi düşünelim

Arkadaşlar çirkinim belki yanlış kelime
Işık yok diyelim benim ışığım yok yani ne yapsam olmuyor görseniz anlardınız.mesela kimse beni sevmiyor :) gerçekten diyorum :) ilginç bi hayatım var

Kız sen çirkin değilsindir yeme beni

bak biz sana teselli edeceğimize sen bizi teselli ediyorsun. ne umdun ne buldun dimi

Arkadaşlar çirkinim belki yanlış kelime
Işık yok diyelim benim ışığım yok yani ne yapsam olmuyor görseniz anlardınız.mesela kimse beni sevmiyor :) gerçekten diyorum :) ilginç bi hayatım var
Bu aralar benimde çevremde hiç ilgi gösteren kimse yok. Ama ben kendimi çirkin falan hissetmiyorum canım sende kendine haksızlık etme

Biz ölmeyelim rus kızları ölsün :) anlaşıldı hepimiz güzeliz deyip konuyu tatlıya bağlayarak konuyu kapatalım:) çirkinsek de canımız saolsun ya hu napalım paramız olduğunda gider estetiğimizi yaptırırız artık

Seni biyerde gördüm sanki görmediysem bile çirkin kadın yoktur ben ölim ozaman bide iki çocuk doğurdum
Ay olabilir, görüp beğendiysen ne mutlu bana
Başkasıyla karıştırdıysan da yazık bana

kendine haksızlık etme çirkin kadın yoktur. düzgün bi ilişki kuramadığın içinde kendine salak deme şu yönden düşün aslında senin duyguların saf temiz ciddidir ama karşına çıkan insanların salaklığıdır ki senin kadar güzel duyguları olmamıştır..

Ne bileyim kızlar dediklerinize katiliyorum aslında ama hiç ilgi görmememi hiç beğenilmememi hep aldatılmami neye bağlayayim bilemedim:)

Seni sevmeyen, beğenmeyen erkeklerle olmana bağlayabilirsin.
Biraz bakım, az biraz uyanıklık ve doğru erkek seçimi ile tamamdır bu iş.
Seni el üstünde tutmayan insanlarla karşılaşırsan iletişimi kes.

Çirkinliği sallayın, salaklığa eğilelim biz.

Özgüveni yüksek olan insanın albenisi hep daha fazladır, çirkinlik falan hikaye.

Ya tamam o kadar da hikaye değil, güzellerin beş kısmeti varsa bizim tek kısmetimiz olur.

Ama adı üstünde, kısmet.

Yani olmuyorsa da durumu çok kişiselleştirmeyin.

Pozitif bakmaya çalış para her halükarda kazanılir bir şekilde. Bence sıradan başla çözmeye. İyi düşünmeye çalışmalı en azindan
Maddi sıkıntılar çok büyük boyutta değil, sadece tatil için sıkıntı oldu bu yıl, illaki aşılır..Asıl problemler eşimle bu ara aramızdaki sıkıntılar..Çoğu O'nun ailesi kaynaklı..Aslında pozitif bi insan sayılırım..Küçük şeyler bile mutlu eder beni ama tükettiler artık..
Konu açan sizsiniz dertlenen benim..Daha fazla sabote etmeyim..
Ayrıca siz çok güzelsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…