- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
-
- Konu Sahibi Dindirella
komple boyamı röflemi?yok ya kuaförüm aşama aşama açalım yakmayalım dedi ama ne sarıyım ne turuncu
benımkıler verdı 20 tl bana 20 esıme 20 cocugabenimkilerde varmadılar bana
o kadar el öptüm başıma koydum harçlık vermediler
benımkıler verdı 20 tl bana 20 esıme 20 cocugahepsını cocuga verdık
benim saçlarım kırmızıydı o yüzden aşama aşama yapalım dedi..komple boyamı röflemi?
ben hep rofle yaptırıyorum aralarıda kahveye boyatıyorum tek seferde oluyor hep kız
ucuza gıtmısım bılıyordumkayın validem elbiseyle tunik ve sandalet almış bana,
eşime bişey almamış
benim ilk bayramdı ondan almıştırucuza gıtmısım bılıyordum
Pozitif bakmaya çalış para her halükarda kazanılir bir şekilde. Bence sıradan başla çözmeye. İyi düşünmeye çalışmalı en azindanSadece konu sahibinin değil herkesin derdini paylaştığı bi ortam olmuş madem, ben de paylaşayım..
Eşim tatile girdi gireli birbirimizi yiyoruz, konular farklılık gösteriyo..Maddi meseleler var, tatile de çıkamıyoruz...
Bayramda gitmek zorunda olduğum eşimin ailesine hiç girmek istemiyorum..Bayram harçlığı olarak, bana sıkıntı verdiler bol bol..
Kendi ailemin de kendi içinde dertleri var onlara da çok üzülüyorum..Hayatımda herşey kötü gidiyo..
Ben de çok mutsuzum..
Amin ya hu inşallah ya da ben guzelleseyim bişi olsun :)neden kendine çirkin diyorsunki...çok güzel kadınlarda aldatılıyor..
güzellik göreceli kavramdır..inşallah kıymetini bilen biri çıkar karşına..
Pozitif bakmaya çalış para her halükarda kazanılir bir şekilde. Bence sıradan başla çözmeye. İyi düşünmeye çalışmalı en azindan
Sorun hayatımı düzene sokamadim nedenini de bulamadimhem oyle diyorsun hem boyle.. sorun nedir o zaman?
Amin ya hu inşallah ya da ben guzelleseyim bişi olsun :)
Azıcık allık rimel olmuyo işte ☺saçlarını yap azcık allık rimel ruj tamamdır...
kendini iyi hissettiğin kişilerle arkadaşlık yap..
günü birlik denize filan gitmenizi öneriyorum sizede.Sadece konu sahibinin değil herkesin derdini paylaştığı bi ortam olmuş madem, ben de paylaşayım..
Eşim tatile girdi gireli birbirimizi yiyoruz, konular farklılık gösteriyo..Maddi meseleler var, tatile de çıkamıyoruz...
Bayramda gitmek zorunda olduğum eşimin ailesine hiç girmek istemiyorum..Bayram harçlığı olarak, bana sıkıntı verdiler bol bol..
Kendi ailemin de kendi içinde dertleri var onlara da çok üzülüyorum..Hayatımda herşey kötü gidiyo..
Ben de çok mutsuzum..
Azıcık allık rimel olmuyo işte ☺
Sorun hayatımı düzene sokamadim nedenini de bulamadim
Geçmiş olsun çoksenin yine iyi. yüzümde maske sürekli onunla dolaşıyorum. alerjik astımım da... yüzüm görünmüyor ya... çirkin miyim güzel miyim unuttum.
işim belli değil resmen araftayım... bir sürü yol gidiyorum sabah akşam yoruluyorum. sürekli tansiyonum düşüyor... bunalıma girdim resmen... ohhh açıkladım... bende...
Geçmiş olsun çok