Buradaki konuları okuduktan sonra yazmaya utanıyorum açıkçası

Çirkinlik demeyin az salmışlık deyin. Sizi aldatanlar hayvansa kendinize pay çıkarmayın. Dombikim bende doğum kilomu verdim hala eski ben olayım istiyorum ama şu an çılgınlar gibi bayram kömbesi yiyip gazoz içiyorum. Ay bırakın dağınık kalsın toplanırız herhal bi gün

aslında suç bizim ilk tanıştığımızda bile anlıyoruz bize uygun değil tanıştığımız kişi ama sırf çok beğendiğimiz için karşı koyamayırz kendimize eğer ne istediğine karar verip seçtiğin kişiyi ona göre değerlendirirsen daha şanslı olursun.

Seçeneğim de pek yok evet dediğin gibi anlıyor insan ama seçenek yok.ve ya başkasına yapmayacağı şeyleri insanlar size yapıyor. Bunu sevgili olarak düşünmeyin. Arkadaş amir vs.başkasına yapamaz ama Size yapiyor

Nice çirkin kadın gördüm çok yakışıklı erkekleri kapısında köle eden. Aldatılma sebebiniz çirkin olmanız değil çirkin olduğunuzu düşünüp karşı tarafın özgüvenini artırmanızdır. Siz kendinize bir güvenin, kaybetmekten korkmadığınızı erkeklere hissettirin bakalım sizi kolay kolay aldatabiliyorlar mı?

Allah iyiligini versin kiz ne guzel anlatiyorsun

Bunun çirkinlikle alakası yok senin başkalarına verdiğin ödünlerle alakası var. Sonuçta sende karşındaki kişiye göre davranırsın. mesela benim patronum daha önceleri beni azarlardı sonra ben kendime bir reset attım kendimi ispatladım ve şimdi patronum bana çok iyi davranıyor. Bu bütün insanlar için geçerli.

esın ve kayınpederın ve gorumcen sana bayram harclıgı vermedılermı ya ?
kac lıra verdı esın cıddıye aldım cok uzuldum ya gel boyanalım ben ısmarlarım

neden kendine çirkin diyorsunki...çok güzel kadınlarda aldatılıyor..
güzellik göreceli kavramdır..inşallah kıymetini bilen biri çıkar karşına..

bana da bi el atsana
sarışın olayım terken turuncu oldum

kendine haksızlık etme.
hiçbirimiz çirkin değiliz..
daha pozitif bakmaya çalış lütfen.

Ayyy duygulandım bak şimdi, teşekkür ediyorum
Kayınvalidem elbise aldı bir de çorap verdiler, temizlikçi kadına bile 50 lira vermişler bana yok bir şey
Eşimin de parası var mı bilmiyorum ki şu an acındırma safhasındayım, dibim geldi kaşım çıktı 5 kuruşum yok diye dolaşıyorum. Eğer bugün de git boyat al sana para demezse bu yorumu gösteririm ona

benimkilerde varmadılar bana
o kadar el öptüm başıma koydum harçlık vermediler

Abovvvvvvv...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…