- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 39
-
- Konu Sahibi Dindirella
Ne alaka cirkinlik falan? Allahin yarattigi hicbir varlik cirkin olmaz bana goreBu da dert mi diyorum ama yine de yazayım. Ben çirkin bir kadınım. 31 yaşıma geldim ve hep aldatıldım. Bir de salagim galiba.sonuçta bir türlü düzgün bir ilişki kuramıyorum. Var mı aynı durumda olanlar?
Mutluluk parayla güzellikle evle olmaz içindedir zaten sağlığın yerinde olsun gerisi bosBen daha kötü durumdayım.
Hem boyum kısa hem çirkinim. Diplerim çıktı ama eşimin yeğenlerine bayram harçlığı vereceğim diye cebimde 4 TL kaldı, boya bile alamıyorum. 600 TL vardı eşimin bedelli kredisine verdim her ay olduğu gibi:)
Yaşım 30 şu an hala pijamalarımla dondurma tıkınıyorum sonra da selülitlerimi dert ediyorum.
Oturduğum evde kayınvalidemlerin eşyaları var hatta beraber oturuyoruz denebilir onlar yazlıkta olmadığı zamanlar bizdeler. Kendime ait bir bardağım bile yok ama ev benim güya. Bu sene kayınvalidemler çıkınca mecburen eşya alacağız ama paramız yok.
Bir de artık ne kadar salaksam bütün bunlara rağmen güzel bir hayatım olduğunu düşünüyorum
Bu da dert mi diyorum ama yine de yazayım. Ben çirkin bir kadınım. 31 yaşıma geldim ve hep aldatıldım. Bir de salagim galiba.sonuçta bir türlü düzgün bir ilişki kuramıyorum. Var mı aynı durumda olanlar?
Deme kız öyle...senin pozitifligin yeterBen daha kötü durumdayım.
Hem boyum kısa hem çirkinim. Diplerim çıktı ama eşimin yeğenlerine bayram harçlığı vereceğim diye cebimde 4 TL kaldı, boya bile alamıyorum. 600 TL vardı eşimin bedelli kredisine verdim her ay olduğu gibi:)
Yaşım 30 şu an hala pijamalarımla dondurma tıkınıyorum sonra da selülitlerimi dert ediyorum.
Oturduğum evde kayınvalidemlerin eşyaları var hatta beraber oturuyoruz denebilir onlar yazlıkta olmadığı zamanlar bizdeler. Kendime ait bir bardağım bile yok ama ev benim güya. Bu sene kayınvalidemler çıkınca mecburen eşya alacağız ama paramız yok.
Bir de artık ne kadar salaksam bütün bunlara rağmen güzel bir hayatım olduğunu düşünüyorum
Mekanı cennet olsun annenizin kesinlikle Allah başka dert vermesin aslında başka dertlerim de var :) ama niyeyse buna takıldım aldatılmam benim suçum değilse de düzgün ilişki kuramayisim benim suçum olmuyo ya hu napayimTek derdiniz bu olsun çirkinlik nedir ki diyet yapar zayıflarsın makyaj herşeyi örtüyor zaten allah başka dert vermesin ben 3 ay önce annemi kaybettim annem kanser tedavisi görürken babam felç geçirdi 3 kardeşimle birlikte birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. bir de 5 yıllık erkek arkadaşım terketti. Git güzellik merkezine bakım yaptır kendini klopatra gibi hissedersin hayatındakilerin kıymetini bil. İşine arkadaşlarına sarıl ayrıca aldatılmak senin suçun değil. Kendine güvenini kaybetmişssin. Kendine güvenen kadın dünyanın en güzel kadınıdır. Adriana Lima bile aldatıldı bide öyle düşün.
O pozitiflik salaklıkmış meğer onu anladımDeme kız öyle...senin pozitifligin yeter
verdi mi esin hakkaten bütün parayı çocuklara,demedim mi sıkıştır çocukları al geri diye..en azından dip yaptirirdin
Param da yokçirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır demişler bence daha ziyade parasız kadın vardır :) bakımla her şey hal olur. güzellik göreceli bir şeydir. Aldatılmanız özgüven eksikliğinin sonucu olabilir çünkü kendinize güveniniz yoksa aldatılacağınıza inanıyorsanız bilinç altı siz bile farkında olmadan davranışlarınızı ona yönlendirir.