• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bununla basa çıkamıyorum nolur yardim edin izmirde psikolog önerisi verin

Merhaba daha önce ilişkim ile ilgili şeyleri yazdım. Ben onun isteğini kabil ettim dost kalmayı kabul ettim. Ama olmuyor bu hayatımı daha com maffediyor. Sürekli sporda arkadaşları ile eğlenirken fotoğraflar paylaşıyor. Yarın bir gün sevgilisi olur onu da paylaşır. Ve ben bugün ona yazdım kavga ettik hayatıma biri girse seni ilgindirmez dedi. Ben onun numarasını sildim. Psikolojim yerlebir. Ruhum cok acıyor kendime zarar vereceğim neredeyse. Izmirde uygun yollu psikolog önerisi var mıdır. Bana destek olun ne olur. Bana Sürekli diyor ki beni sen ittin sen beni bu hale getirdin Ben sevmek dışında bir şey yapmadım. Onun hayatına karışıyormusum hangi birimiz başka kadınlarla konuşmasını görünce sormayız bu onun sınırına geçmekmiş. Sana olan saygımı bitime diyor sadece selam selam buymuş artık aramız Ben artık dayanamıyorum bitsin istiyorum bu işkence
Ya linç yiyeceğim ama çok özür dilerim baştan. Genelde olumlu yorum yaparım ama sizin gibi bir erkek veya bir kadın için aşk acısı cart curt için canına kıymayı düşünenlere hiç saygım yok çünkü kendinize saygınız yok

Ya linç yiyeceğim ama çok özür dilerim baştan. Genelde olumlu yorum yaparım ama sizin gibi bir erkek veya bir kadın için aşk acısı cart curt için canına kıymayı düşünenlere hiç saygım yok çünkü kendinize saygınız yok
Canıma koymak değil sadece ölüm gibi geliyor acısını kaldıramıyorum

Şurda evli barklı çoluklu çocuklu kadınlar olarak eski aşklarımızdan gebermek üzere olanların olduğunu sonra eşleriyle tanışıp evlendikten sonra geçmişe gülüp geçtiğimizi bilmeni isterim. Ki ben kocam gibisini arasam bulamazmışım. 😬 Bazı acı anılar sonradan komediye dönüşür.

Tavsiyelerim ;

1- Arkadaş kalma hikayesini kenara bırak ve gözden uzaklaştır.
2- Anan seni elalem için canına kıy diye doğurmadı. Aileni sevdiklerini düşün.
3- Bu bir süreç ve zaman içinde geçecek.
4- Hayatında bir amaç olsun,hobin olsun,kafanı dağıt kalk pasta yap börek yap ev temizle örgü ör vb.

Herkes bı kere olsun nezle misali ilerde ölümcül grip olmamak adına böyle toksik böyle manipüle edildiği değer görmediği suçlandığı ve aslında sevilmedigini bal gibi bildiği bir ilişki yaşamıştır.Cogu kadın herkes demiyelim.Sonrasi ya kendi gücünün güzelliğinin kendine yaptığı haksızlığın farkına varıp hayalindeki kişiye değil bir kurbağaya bağlandığını ve aslında durduğu yerin cennet değil bataklık olduğunu fark etmiştir.Yani güzel iyi bir iliskiyi mutluluğu değil paspas olduğu aslında asagilandigi bir ilişkinin bittiğini fark etmiştir.Kimisi bunu bir kez kimisi bin kez yaşar farklı kişilerle aynı son.Cunku sevmek sevilmeyi garantilemez bizi sarıp sarmalayip bulutlara çıkarıp sonrada Tepeüstü atan kişi sevgili değil bencil hodbinin tekidir Onun derdi sevgi değil onun derdi ego vay ne erkek uğruna ölen var .Uygun fiyatlı psikolog bilmiyorum belki bakış açınızı değiştirip mantık ve aklınızı yardıma çağırıp yoğunlasirsaniz bu zararlı ilişkinin enkazından kurtulursunuz Herşey sizin bakış açınız da kalp sizi dinler dinlemek zorunda.İleriki ilişkiler için bağlılık ve üzüldüğün yerde durmamak için o masadan kaybetmeden ve yara almadan kalkabilmek için Mutlaka bir uzmana danışın.İyi insanlar kadar kötü insanlar hatta hayatınızı kaydırmak isteyenler bile çıkacak karşınıza siz izin vermeyeceksiniz bunu ogreneceksiniz

Back
X