- 1 Ekim 2013
- 7.918
- 16.000
- 448
- 34
- Konu Sahibi lauraaaaqq
Çok mu lazım eski erkek arkadaşın dostluğu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya linç yiyeceğim ama çok özür dilerim baştan. Genelde olumlu yorum yaparım ama sizin gibi bir erkek veya bir kadın için aşk acısı cart curt için canına kıymayı düşünenlere hiç saygım yok çünkü kendinize saygınız yokMerhaba daha önce ilişkim ile ilgili şeyleri yazdım. Ben onun isteğini kabil ettim dost kalmayı kabul ettim. Ama olmuyor bu hayatımı daha com maffediyor. Sürekli sporda arkadaşları ile eğlenirken fotoğraflar paylaşıyor. Yarın bir gün sevgilisi olur onu da paylaşır. Ve ben bugün ona yazdım kavga ettik hayatıma biri girse seni ilgindirmez dedi. Ben onun numarasını sildim. Psikolojim yerlebir. Ruhum cok acıyor kendime zarar vereceğim neredeyse. Izmirde uygun yollu psikolog önerisi var mıdır. Bana destek olun ne olur. Bana Sürekli diyor ki beni sen ittin sen beni bu hale getirdin Ben sevmek dışında bir şey yapmadım. Onun hayatına karışıyormusum hangi birimiz başka kadınlarla konuşmasını görünce sormayız bu onun sınırına geçmekmiş. Sana olan saygımı bitime diyor sadece selam selam buymuş artık aramız Ben artık dayanamıyorum bitsin istiyorum bu işkence
Canıma koymak değil sadece ölüm gibi geliyor acısını kaldıramıyorumYa linç yiyeceğim ama çok özür dilerim baştan. Genelde olumlu yorum yaparım ama sizin gibi bir erkek veya bir kadın için aşk acısı cart curt için canına kıymayı düşünenlere hiç saygım yok çünkü kendinize saygınız yok
O istedi ben istemedim ama sonra olur dedim belki barışırız diyeÇok mu lazım eski erkek arkadaşın dostluğu