bunun anlamı ne ya..?

Biberli_pasta

mucizem benimle..
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
374
111
323
dün akşam adetim bitti diye duşa girdim,yattım uyudum.balkonun kapısı açık üzerimde de ince bişeyler vardı üşüdüm gecede..sabah tuvaletime gittim fakat küçük tuvaletimi yaparken müthiş derecede canım yandı..yanma yok sadece şiddetli ağrı var..5 dak. bi tuvalete gidiyorum gözümden yaş çıkıyor tuvaletimi yapıcam diye..kasıklarımın ağrısından ölücem nerdeyse..neyse az önce tekrar gttim adetim bitmişti fakat kıpkırmızı bi kan küçük küçük ama parça parça geliyo..allahım aklıma mukayyet ol..bebek istiyoruz sorunlarım var dr yasmn verdi 3 kutu..yasmin kullanıyorum bi kapsül bitince bi hafta ara veriyorum..o arada gebe kalmış olabilir miyim..bebek varda mı düşüyo..anlamadım..yarın dra gidicem..şimdi direk acile mi gitsem akıl verin bana dua edin nolur..

Direk acile gidin bence. Bebek var mı bilemem ama mikrobik bir şey yada SİSTİT olabilir.

Canım gittinmi doktora neymiş sorun? Ağrı filan diyince acaba idrar yolu iltihabı oldunki dedim ama parça parça kan gelmesi düşündürdü beni.

dr. gitmedim kendim teşhis koydum zorladığım için kan geldi sanırım.. ilacım vardı idrar yolu enfeksiyonları için yeni vermişti dr...içtim geçti gitti çok şükür..

dr. gitmedim kendim teşhis koydum zorladığım için kan geldi sanırım.. ilacım vardı idrar yolu enfeksiyonları için yeni vermişti dr...içtim geçti gitti çok şükür..

hangi ilacı içtin. Bende de vardı. İçmediğim ilaç ve antibiyotik kalmadı ama tam olarak geçmedide. Halaa ara sıra tutar. Bi tek maydanoz suyu anında kesiyodu yanmamı. Ama onuda hamileyken içemiyosun. Artık antibiyotik içmekten mantar olmuştum bide. Çok şükür mantarı yendim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…