Bunun adı nedir?

redrum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
391
98
Merhaba arkadaşlar,
Daha önceden bazı şeyler yazmışımdır ama kısaca özet geçeyim. Yaklaşık 6-7 ay önce sözlümden ayrıldım. Yine mi aynı tatava diyebilirsiniz ama ben dertleşmek istedim. Daha 5 gün öncesine kadar bana smsler gönderen ve arayan bu kişinin 3-4 aydır bir sevgilisi olduğunu tesadüfen sosyal medyadan gördüm. Çok kızdım, her şeye rağmen üzüldüm, ağladım, içim daralıyor boğulacak gibi oluyorum. Bana attığı mesajları bir görseniz bana hak verirdiniz. Benim hayattaki tutunacak tek dalı olduğumdan, beni asla bırakmayacağından bahsediyor sürekli. Şimdi bunun adı nedir? Karaktersizlik mi, şerefsizlik mi, hastalık mı? Nedir yani nedir?

Böyle şeyleri dert etme demek ki sana uygun değilmiş hayırlı olsa idi Allah nasip ederdi de
Bir zamanlar benim de öyle şeyleri dert ettiğim olmuştu ama şimdi iki çocuk annesi hasta bir gencim

bunun adı nedir biliyor musn hemen açıklayayım.. her penisi olanı erkek , her erkek olanı adam sanıyoruz ! yazıklar olsun bizi bu hale düşürenlere. helal olsun bize buna bir kadeh kaldırılır şereflerine değil ŞEREFSİZLİKLERİNE !

Böyle şeyleri dert etme demek ki sana uygun değilmiş hayırlı olsa idi Allah nasip ederdi de
Bir zamanlar benim de öyle şeyleri dert ettiğim olmuştu ama şimdi iki çocuk annesi hasta bir gencim
Geçmiş olsun bazen gereksiz insanları gereğinden fazla dert ediyoruz işte olan bize oluyor

Verilmiş sadakan varmış Ki ayrılmışsın... Cogumuzun başından geçmiştir böylesi Güçlü ol takma hiç

Verilmiş sadakan varmış Ki ayrılmışsın... Cogumuzun başından geçmiştir böylesi Güçlü ol takma hiç
Ben güçlü durmaktan çok yoruldum. İsyan etmek istemiyorum ama hala ben üzülen ağlayan tarafım bu ilişkide. 4,5 yılımı verdim hemen ardımdan başkalarının kollarına atılsın diye mi

Hep karşımdakini kendim gibi bildiğimden geldi ne geldiyse başıma. Yok ya o kadarını da yapamaz dediğim kim varsa tam olarak o kadarını hatta daha fazlasını yaptı.

Ben güçlü durmaktan çok yoruldum. İsyan etmek istemiyorum ama hala ben üzülen ağlayan tarafım bu ilişkide. 4,5 yılımı verdim hemen ardımdan başkalarının kollarına atılsın diye mi

Evlendikten sonra yapsa ne olucaktı Şükret kurtulmussun kanı bozukmuş onun.. Annemın bı sözü vardır.. İNSANLARI TANIYAMAZSIN KIZIM BEN BABANIN 22 SENE SONRA BAŞKA BAŞKA HUYLARINI GÖRDÜM Dua et seninki baştan belli etmiş

Ya evlenseydiniz?
Ya siz evliyken o mesajları başka kadınlara atsaydı?
Ağlayacağına kalk oyna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…