- 2 Nisan 2013
- 7.110
- 6.515
Mrb arkadaşlar aile içi bir problemim var ve içinden çıkamıyorum.O kadar bunaldım ki bütün gece uyumadım.Yaşadığım problem teyzemle ilgili.Bundan 4 yıl önce dayımın karısı ile teyzemin arası bozuldu teyzem oğlunun sünnetine gidip altın takmadı diye.Dayım demek bile istemediğim insan ise kalkıp teyzemi seni vururum diye tehdit etti.Tartışmalar devam etti ve dayımın kızı bile kalkıp teyzeme seni kaynatama vurdururum sen bana nasıl konuşursun gibi şeyler söyledi.Bunun üzerine herkes birbirine rest çekti.Teyzem dul ve çocuksuz olduğu için ben bunu içime sindiremedim teyzem bir senelerce yanımda ağladı beddua etti.Cenazeme sokmicaksın onları diye vasiyet etti.Köye gittiğimde dayımın eşi ve kuzenim ile karşılaştım ve onlara teyzeme neden böyle yaptınız ayıp olmadı mı gibi sorular sorunca sen onun bize neler yaptığını biliyomusun diyerek benimle tartıştılar ve doğal olarak bende onlarla görüşmemi kestim.Hakkımda aile birsürü dedikodu çıkardılar bu yüzden hiç umrumda olmadı çünkü doğru bişey yaptığıma inanıyorum.Asıl mesele şu ki teyzem bu insanlarla bana görüşmediğini söylediği halde görüşmeye başlamış dün anneler gününde hediyesini aldım.Bana sabah 9 yada 10 da gel dedi.Gidemedim akşama uğrarım kalırım teyzemle dedim.Akşam üzeri gittiğimiz düğünde facebooka bakarken bir baktım ki facebookta kol kola sarmaş dolaş fotoğrafları var dün koymuşlar.Şok oldum teyzemi aradım ve bu nedir teyze bu kadar şeyden sonra bu insanlarla görüşüceksen beni sil dedim.Teyzemin bana dediği de senden sebep insanları kovamam yemeğimi sen mi veriyosun oldu.Telefonu yüzüme kapattı.O kadar kırgınım ki düğünüme 1 ay kala bana bu yapılanı hazmedemiyorum.Bana görüşüyorum deseydi bu kadar koymazdı.Oyunla idare etmeye çalışması canımı çok yaktı.Moralim o kadar bozuldu ki anlatamam.Ne yapacağımı bilemiyorum.
neyapacaksınız birşey yapmanıza gerek yok böyle bir durumda.... ayrıca madem kendi bu şekilde mutlu bırakın olsun sizde kendinize bakın ne kendinizi bu şekilde yıpratıyosunuz ..hayatınız için önemli adımlar atmak üzeresiniz onun tadını çıkarın birdaha bu güzellikler ele geçmez.Madem oyle buda size ders olur kimse için başkaları ile tartışmazsınız.Zaten derler ya araya giren kötü olur kavga edenler nasıl olsa barışır bu gerçek.Yanlış yapmış ama iyiki yapmış sizde gerçekleri görmüş oldunuz..