• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu yaşayan var mı?

siyahbeyazdusler

Salak mısın cemile?!🍫
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2025
19
18
3
Selamün aleyküm arkadaşlar aklıma takılan ilk defa başıma gelen birşey var. Regl döngüm 24-26 bazen de 32-36 günde bir oluyorum. Düzensiz bir döngüye sahibim. Bu hafta pazartesi adet oldum ama şöyle bi durum var iki defa serçe parmak kadar pihti parçası geldi bı ped olacak şekilde.Dünde adetim bitti. Yani adetim 1 gün sürüp bitti.Adet sürem normalde 6-7 gün sürer.Bugünde acayip mide bulantım ve yanmam oldu.Gebelik olabilir mi bilmiyorum. Eşimle ilişki öncesi prezarvatif kullanmıyoruz sonrasinda kullaniyoruz. Hap kullanmak istemedim vücudum dengesiz yapmasını istemiyorum acikcasi .Hastane biraz uzak olduğu için hemen gideyim baktirayim olmuyor. Şubata kadar randevu malesef yok.Şaşırdım ilk defa böyle olduğu için başına gelen gebe olan oldu mu? Yada normal adet mi olmuş olabilir miyim?

Son düzenleme:
Selamün aleyküm arkadaşlar aklıma takılan ilk defa başıma gelen birşey var. Regl döngüm 24-26 bazen de 32-36 günde bir oluyorum. Düzensiz bir döngüye sahibim. Bu hafta pazartesi adet oldum ama şöyle bi durum var iki defa serçe parmak kadar et parçası geldi bı ped olacak şekilde.Dünde adetim bitti. Yani adetim 1 gün sürüp bitti.Adet sürem normalde 6-7 gün sürer.Bugünde acayip mide bulantım ve yanmam oldu.Gebelik olabilir mi bilmiyorum. Eşimle ilişki öncesi prezarvatif kullanmıyoruz sonrasinda kullaniyoruz. Hap kullanmak istemedim vücudum dengesiz yapmasını istemiyorum acikcasi .Hastane biraz uzak olduğu için hemen gideyim baktirayim olmuyor. Şubata kadar randevu malesef yok.Şaşırdım ilk defa böyle olduğu için başına gelen gebe olan oldu mu? Yada normal adet mi olmuş olabilir miyim?
Et parçası geldiyse devlet hastanesini beklemeden bir özelde doktora gidin bence. Düşük de olabilir, korunup korunmadığınızı tam anlayamadım. Et parçası biraz garip çünkü. Normal adet de olabilir tabi ama gebelik olmadığı ortada.

Et parçası geldiyse devlet hastanesini beklemeden bir özelde doktora gidin bence. Düşük de olabilir, korunup korunmadığınızı tam anlayamadım. Et parçası biraz garip çünkü. Normal adet de olabilir tabi ama gebelik olmadığı ortada.
Et parçası dediğim pıhtı şeklinde ama serçe parmağım kadardı ağız alışkanlığı öyle diyorum duzelteyim şimdi. Oğlum şuan yeni çıkan salgına yakalandı kaç gündür devlete gidip geliyoruz. Serum antibiyotik falan derken kendime gelmiyor malesef

Et parçası dediğim pıhtı şeklinde ama serçe parmağım kadardı ağız alışkanlığı öyle diyorum duzelteyim şimdi. Oğlum şuan yeni çıkan salgına yakalandı kaç gündür devlete gidip geliyoruz. Serum antibiyotik falan derken kendime gelmiyor malesef
O zaman yoğun adet olabilir yine de doktora gitmekte fayda var. Geçmiş olsun🙏🏻

Back