- 20 Şubat 2018
- 2.120
- 3.033
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisiniz bende kistten kaynakli oldugunu dusunuyorum ama acı ağrı olmadığı için kararsizim teşekkür ederim cevap içinKistten kaynaklı büyük ihtimalle bence yarin hastaneye gidin burda kimse yardimci olamaz bu konuda.
Kistler önemli ve kanama varsa asla aksatmayin. Gerekirse aldirin icinizde buyutmeyin kist çok zararliHaklisiniz bende kistten kaynakli oldugunu dusunuyorum ama acı ağrı olmadığı için kararsizim teşekkür ederim cevap için
Aldırmayı düşünmedim çünkü sürekli tekrarlıyor küçülüyor bir süre sonra tekrar oluyor. Tedavi degilde doktorlar ısrarla bebek yap deyince bebiş için uğraşıyorum artikKistler önemli ve kanama varsa asla aksatmayin. Gerekirse aldirin icinizde buyutmeyin kist çok zararli
Insallah rabbim nasip eder.Aldırmayı düşünmedim çünkü sürekli tekrarlıyor küçülüyor bir süre sonra tekrar oluyor. Tedavi degilde doktorlar ısrarla bebek yap deyince bebiş için uğraşıyorum artik
Inşallah hayırlısıylaInsallah rabbim nasip eder.
Yara olsa acı ağrı olmaz miBenim rahimde yara vardı o yüzden olmuştu. 2 ay ilaç kullandım geçti. Kistle bebek oluyor ama yara tedavi istiyor. Bir an önce muayane ol.
Yok hiç olmadı. Ben de kesin kist var diye gittim hatta.Yara olsa acı ağrı olmaz mi
Ya çok ilginç ama ben çok sık giderim jinekologa ultrasonla falan bakıldı hep smear testi yapıldı hpv sonuçlarını bekliyorum şimdi çıkmaz miydi bunlardaYok hiç olmadı. Ben de kesin kist var diye gittim hatta.![]()
Çıkar çıkar hemen görülen bir şey. Yeni muayene olduysan yoktur.Ya çok ilginç ama ben çok sık giderim jinekologa ultrasonla falan bakıldı hep smear testi yapıldı hpv sonuçlarını bekliyorum şimdi çıkmaz miydi bunlarda
O zaman endişelenme.Yeni oldum evet inşallah yoktur bide onunla uğraşmam çok geçmiş olsun bu arada