benimde canım çok yanıyor.herkes kasım olmadı kesin haziran diyordu.şimdi bu kasımda olmayacağını düşünmeye başladım ki puanım iyi.çok üzülüyorum ailem üzülmesin diye belli bile edemiyorum
yok canım adalet yok duzen yok . var olan sadece yolsuzluk yalan bos vaatler. ben saglikciyim. sevgili bakanimiz taa subat ayindan beri bizi oyaliyor yok su kadar alim yapacaz yok bu ay yapacaz. kac ay geçti daha tam doğru bir haber yok. utaniyorum arkadaslar. saglikciyim ama IS BULAMIYORUM demeye utanıyorum. en buyuk hurafeymis sen saglikcisin acikta kalmazsin lafi. seni cok iyi anlıyorum ben. allahindan bulsunlar bize bunlari yasatanlar. hakkimi gani gani haram ediyorum. Kendi cocuklari en guzel yerlerde en iyi kosullarda hayat sürüyorlar. biz meslegimizle alakasi olmayan islerle ugrasiyoruz. bosuna okudum ben bosuma emek verdim bosuna ailem sıkıntı cekti. anlatacagim bu konuda cok sey var ama susuyorum. allah sonumuzu hayir etsin.
Alimlarla ilgili ne gibi bir gelişme oldu acaba biraz açar misiniz? Ben de kpss kursuna yazilmayi dusunuyordum ama ne bileyim, emeklerime yazik mi olur diye dusunmeye basladim
şöyle söyleyeyim sınava giren 789 bin ön lisans mezununa gelen kadro sayısı toplam BİN dir. her yıl 6, 7 bin gelirken bu yıl yapılana bakın. ilk 3bindekiler bile yerleşemeyecek.
bugün dpb önünde eylem yapıyoruz inşallah sesimiz yankı bulacak, sizlerden ricam aynı durumda olan ya da olmayan herkesin desteklemesi. pankart ve resimlerle yankı bulucaz inşallah
hukukçu arkadaşlar var mı acaba önceden izin almadan yürüyüş hakkı serbest ama biz oturma eylemi yapıcaz bugün bi sorun çıkmasın sonra, istediklerimizi de dile getiremeyip polisle uğraşmayalım bi de bilgisi olanlar lütfen yazsın ben araştırıyorum ama
Maalesef kpss alimlarinin pek anlami kalmadi üniversite mezunu olmanin bile extra bi tarafi yok asgari ücrete tabii patronlara köle olmamiz icin sevk even bi devletimiz var