bunu reva görenler gözyaşlarımızda boğulun..

lisans atamaları da var mı
Off of of eczacılık mezunuyum 1 sene işsiz gezdim. İş yok atama yok o kadar emek verip insanların parayla atandığını görünce kanım çekiliyor.
Bu ülkede gençler için hiçbişey yapılmıyor. Sürekli açtıkları yeni üniversiteler ve bölümlerle işsiz mezun sayısı katlanarak artıyor. Sonuç işsiz depresyonda ideallerinden uzaklaşmış gençlik. Daha da 3 çocuk yapın diyor sanki işsiz nüfusu azmış gibi.
Gelecekten hiç umudum yok.
ne zaman mezun oldun? bu kadar umutsuz olma güzel bir mesleğin var

lisans atamaları da var mı

ne zaman mezun oldun? bu kadar umutsuz olma güzel bir mesleğin var

sgk alıyordu bizim bölümden ama adil bi alım yapsaydı ne vardı ki. aynı kuruma 75 80 puanlı mezunlar da atanacak adil mi bu. bankada çalışmayı düşünmemiştim hiç ama tekrar başvurucam. henüz toparlanmış da değilim.

bi de tercih ücreti alıyorlar, anlamıyorum elektronik ortamda ne ücreti. deneyeceğim ama umudum yok fazla

off arkadaşlar allah yardımcınız olsun
eşim de 2001 ile alan kadrolara başvuracaktı ama neredeyse hiç alım yok
90 puanıyla yie olmadı malesef.

sabah akşam ders çalışıp karanlıkta kitap okuyan bu gözlerim şimdi koltuk sevdalıları, hak hukuk bilmez iğrenç insanlar yüzünden gözyaşı döküyor. Neden biz neden, neden her yıl yaptığınız alımlar gibi yapmadınız. bunca insanın hayalleriyle oynadınız :KK61::KK61:

kendime hakim olamıyorum, bağırmak istiyorum ama elime hiçbir şey geçmeyecek biliyorum. umutlar, hayaller hepsi bir bir yıkıldı.. 86.58 puanım var havada karada atanan insanlar vardı bu puanlarla şimdi neden böyle oldu. hakkımız olanı istemekten başka ne yaptık biz. torpil listeleriyle nam salmış iğrenç insanlar hepsinden tiksiniyorum lanet olsun :KK61:

sınava girmeden, torpille yerleşen insanlar bileğinin hakkıyla çalışanların önüne geçtiler. sizden de tiksiniyorum :KK61:

Benimde 86.84 puanim var siralamam 2 binlerde ama maalesef brndr kaldım bulundugm ile 3001 hic yok yakin cevrsine bile yok allah bildigi gbi yapsn hepsini bosuna emek vermisiz demek butun hayaller suya düştü :KK43:

off arkadaşlar allah yardımcınız olsun
eşim de 2001 ile alan kadrolara başvuracaktı ama neredeyse hiç alım yok
90 puanıyla yie olmadı malesef.

90 puanı girse kendileri alamaz ama kaale bile almıyorlar artık bizleri. merkezi alımlar öldü. bunların hepsi açıktan alım peşinde. 33 kişi vardı sanırım 2001den, ama nasip inşallah olur sizin.

Benimde 86.84 puanim var siralamam 2 binlerde ama maalesef brndr kaldım bulundugm ile 3001 hic yok yakin cevrsine bile yok allah bildigi gbi yapsn hepsini bosuna emek vermisiz demek butun hayaller suya düştü :KK43:

şu güzelim puanları heba oldu. 786bin kişiden ilk 3binini alamayacaklarsa neden var ki bu sınav? ailem teselli etmeye çalışıyor beni ama onlar da üzülüyor işte. umutluyduk mahvettiler bizi. şimdi ne yapsam diye düşünüyorum. tercih yapıcam ama gelir mi gelmez mi orası mechul..

90 puanı girse kendileri alamaz ama kaale bile almıyorlar artık bizleri. merkezi alımlar öldü. bunların hepsi açıktan alım peşinde. 33 kişi vardı sanırım 2001den, ama nasip inşallah olur sizin.

açıktan alımlarda da o kadar çok torpil dönüyor ki
1 sene emek verdi 29 yaşından sonra sınavlarla uğraştı üstüne bir sürü de kursa gidip sertifika aldı
ama olana bak :) şaka gibi gerçekten
geçen defa 4 kadro vardı aman 33 olmuş nasıl da artmış :)

sizin için de hayırlısı olsun ama böyle giderse kasımda zaten çok çok az alım oluyor puanlara emeklere yazık oldu

açıktan alımlarda da o kadar çok torpil dönüyor ki
1 sene emek verdi 29 yaşından sonra sınavlarla uğraştı üstüne bir sürü de kursa gidip sertifika aldı
ama olana bak :) şaka gibi gerçekten
geçen defa 4 kadro vardı aman 33 olmuş nasıl da artmış :)

sizin için de hayırlısı olsun ama böyle giderse kasımda zaten çok çok az alım oluyor puanlara emeklere yazık oldu

kasım için rezalet kadro sayısı derken bu ondan da beter geldi. 5067 kadro vardı kasımda lise önlisans lisans. şimdi 3bin küsür. aklım almıyor. önceden 6bin kadroyu sadece önlisans mezunlarına veriyorlardı. of kaldıramıyorum bilmiyorum ne olacağız. eşiniz çalışmıyor mu şimdi?

kasım için rezalet kadro sayısı derken bu ondan da beter geldi. 5067 kadro vardı kasımda lise önlisans lisans. şimdi 3bin küsür. aklım almıyor. önceden 6bin kadroyu sadece önlisans mezunlarına veriyorlardı. of kaldıramıyorum bilmiyorum ne olacağız. eşiniz çalışmıyor mu şimdi?

eşim kpss puanıyla girdiği bir açıktan alımı kazandı ama işçi olarak, sözleşmeli ve maaşı memur maaşından oldukça az tabi
tayin de isteyememesi çok kötü çünkü seneye ben başka bir şehre gitmek zorundayım iş yüzünden. ama o gelemeyecek

şu güzelim puanları heba oldu. 786bin kişiden ilk 3binini alamayacaklarsa neden var ki bu sınav? ailem teselli etmeye çalışıyor beni ama onlar da üzülüyor işte. umutluyduk mahvettiler bizi. şimdi ne yapsam diye düşünüyorum. tercih yapıcam ama gelir mi gelmez mi orası mechul..

Yap tabi gelir ins ben simdi bide hamileyim her yeridr yazamıyorum artik önümüzdeki atamalara bakcaz. Seneyede hazirlanamam taaa 2018 e kalirim diger atamalrdada atanamazsm :KK43:

Yap tabi gelir ins ben simdi bide hamileyim her yeridr yazamıyorum artik önümüzdeki atamalara bakcaz. Seneyede hazirlanamam taaa 2018 e kalirim diger atamalrdada atanamazsm :KK43:

sizin durumunuz da kötü. işte hakkımıza girdiler böylelikle daha ne olabilir..

bir daha hazırlanmak gibi bir yanlış yapar mıyım bilmiyorum. kpss fiilen kalktı bence.

bankalara falan girebilsem keşke ama o da ful torpil nasıl olacak bilmiyorum ki.

atanıp ev tutma hayallerim, kurduğum tüm hayaller bi anda gitti. her şey şartlara bağlıymış meğer

sizin durumunuz da kötü. işte hakkımıza girdiler böylelikle daha ne olabilir..

bir daha hazırlanmak gibi bir yanlış yapar mıyım bilmiyorum. kpss fiilen kalktı bence.

bankalara falan girebilsem keşke ama o da ful torpil nasıl olacak bilmiyorum ki.

atanıp ev tutma hayallerim, kurduğum tüm hayaller bi anda gitti. her şey şartlara bağlıymış meğer

Her yer full torpil.. Sen ev tutma hayali kurarken onlar sarayda yaşıyor işte. . Allah sonumuzu hayir etsin. Inşallah.

hakkımız olanı alamadık en kötü günlerimden biri de bu :KK61:

hayırlısı olsun dicem de.. artık diyemiyorum

Bende aynı durumdayım puan 86.81 ne yapacagimi bilmiyorum inan. evlenmeyibaya ileri aticaz gibi görünüyor. Nasip artik

Adaletsizlik sadece atanırken değil ki.... Ne zor yollardan geçtim bu aşamaya gelebilmek için..kpss de yok bizde..tercih yapıyorsun bilgisayar kurasıyla atanıyorsun.. Artık ne kadar güvenilir adilane bir sistem si düşünün...sonra çalışmaya başlayıp hizmet puanı biriktiritorsun ki daha iyi bir yerlere tayin isteyip gideyim diye.. Amma velakin çatt diye açıktan bi alım yapıyor adamlar benim sekiz yıllık memuriyetimle gidemeyeceğim yerlere sıfırdan yeni atamalar yapılıyor..bana da tayin dönemi dalga geçer gibi ilçelere birer kişilik yer açıyorlar.. Adalet bunun neresinde..

hepiniz haklısınız çok haklısınız, dilerim yolumuza taş koyan bu insanlardan arınır ülke ne diyeyim.

Bu arada ben gerçekten çok kötü hissediyorum ağır bi yenilgi almış gibiyim hayatımı bu tercihlere endekslemişim resmen. Bu psikolojiden nasıl kurtulabilirim? ya da normal midir bu ruh hali? -acayip kötü hissediyorum nasıl düzelicem ben

erkek arkadaşımı askere yollar ben işe başlarım, kimbilir belki de aynı il gelir atamalarda diyordum ama bizler için hazırlanmış bu hazin sonu bilmeden.

yaklaşık 6aydır bugünü bekliyordum, ne mi oldu. Geçen yıllarda bu puanlarla il ve kurum seçenler bu yıl bir bir açıkta kalacak hala İNANAMIYORUM, bu olanlara inanamıyorum. 82puanla kapatan bölümler 85den aşağı inmeyecek, 90puanla yerleşemeyecek insanlar olacak şaka gibi kadro sayıları geldi.

madem alım yok neden yaptınız bu sınavı. en basitinden 1500 kişi alan bölüm 100 kişi alıyor. en başarılı bölüm adaletten 30 kişi alınıyor. Tarihin en rezil haziran alımları gerçekleşecek. şok etkisi hala geçmedi, dinmiyor gözyaşlarım dinmiyor öfkem. inanamıyorum kpss adı altında insanların hakkını yiyen insan müsveddeleri gözyaşlarımda boğulun :KK61::KK61::KK61:
Adalet bölümü mezunuyum.Sınıf arkadaşım gece gündüz mülakata çalıştı ve 87 puanla gümrüğe alınmadı..Torpille doldurdular her yeri tabi alacak yer de kalmadı..!!!

Adalet bölümü mezunuyum.Sınıf arkadaşım gece gündüz mülakata çalıştı ve 87 puanla gümrüğe alınmadı..Torpille doldurdular her yeri tabi alacak yer de kalmadı..!!!
yarın Devlet personel başkanlığı önünde oturma eylemi var, katılıcam sırf bizi başlarından atmaya calıstıkları için. sendika üyeleri gazeteciler de olacak sanırım bu nedir ya hakkımızı yiyorlar biz durdukça yiyecekler

zaten torpil olmadan alın teriyle bir yere gelinemiyor ki bu ülkede
emeğinin karşılığını ne zaman aldıkı çalışan insan...:KK42:

Inan bugun bende saya saya bir oldum bunlara bende muhendisim 2012 sinaviyla atandim ama kurumum cok kotuydu hamile hamile ders calistim sinavdan bir hafta sonra dogurdum kizimi stresten sonra tam oh iyi puan aldim (89) rahata ererim dedim ki kadrolar mahvetti beni simdi elimdekine sukredip oturuyorum giden emegim cocugum erken dogdu oksijensiz kaldi hepsi benim sinav stresim yuzundendi simdi emekler cope gitti ve kizim benim yuzumden engelli olacakti belkide sukur ki iyi suan ama lanet olsun bu duzene

Alimlarla ilgili ne gibi bir gelişme oldu acaba biraz açar misiniz? Ben de kpss kursuna yazilmayi dusunuyordum ama ne bileyim, emeklerime yazik mi olur diye dusunmeye basladim

X