bölümün ne canım ?sabah akşam ders çalışıp karanlıkta kitap okuyan bu gözlerim şimdi koltuk sevdalıları, hak hukuk bilmez iğrenç insanlar yüzünden gözyaşı döküyor. Neden biz neden, neden her yıl yaptığınız alımlar gibi yapmadınız. bunca insanın hayalleriyle oynadınız
kendime hakim olamıyorum, bağırmak istiyorum ama elime hiçbir şey geçmeyecek biliyorum. umutlar, hayaller hepsi bir bir yıkıldı.. 86.58 puanım var havada karada atanan insanlar vardı bu puanlarla şimdi neden böyle oldu. hakkımız olanı istemekten başka ne yaptık biz. torpil listeleriyle nam salmış iğrenç insanlar hepsinden tiksiniyorum lanet olsun
sınava girmeden, torpille yerleşen insanlar bileğinin hakkıyla çalışanların önüne geçtiler. sizden de tiksiniyorum
Belki atanırsın canım sizin bölümden kaç kişi alınacağı belli mi ?
bölümün ne canım ?
nereden bakıyoruz link verebilir misin ? Ben bilemiyorum da3175bankacılık ve sigortacılık. bölüme özel bi kadro da istemiyorduk her yıl yaptıkları alımları yapsalardı, diğer bölümlerden iyi alım yapsalardı da herkes ortak koda kalmasaydı. bilgisayar gibi bölümlere de komik rakamlar verildi hala inanmak istemiyorum
Ah ah canım ben de aynı durumdayım.. Kasımda kesin olur gözüyle baktım olmadı şimdi bu alımlarda da olmayacak.Keşke söyleselerdi alımları bu denli azaltacaklarını. Ne denir ne yapılır hiç bilmiyorum inanamadım o rakamları görünce
http://euygulama.dpb.gov.tr/tercihrobotu/ ama sıkıntılı, sabah girdik şuan kodlar açılmıyornereden bakıyoruz link verebilir misin ? Ben bilemiyorum da
3175bankacılık ve sigortacılık. bölüme özel bi kadro da istemiyorduk her yıl yaptıkları alımları yapsalardı, diğer bölümlerden iyi alım yapsalardı da herkes ortak koda kalmasaydı. bilgisayar gibi bölümlere de komik rakamlar verildi hala inanmak istemiyorum
Bu sorunuzu yeni gördüm afedersiniz. İktisat mezunuyum puanım 86.89 sıralamam 805sizin bölüm nedir puan ve sıralamanız kaç
MEB özellikle belirtmişti gih kadrolarını önlisanstan alacağını. Sanırım tercih robotunda görünmüyormuş şu anda. O yüzden bir umut pazartesi bir artış olabilir diyorlar ama ne derece doğru çıkar bilemiyoruz tabi.
Bu sorunuzu yeni gördüm afedersiniz. İktisat mezunuyum puanım 86.89 sıralamam 805
forumda dediklerinin %95i doğru çıkan biri MEB in alımlarını geri çektiğini söylemişti. inanmadık acıklanana kadar ama bu sabah ona haksızlık ettiğimizi düşündüm. Vallahi ben umut etmekten, gün saymaktan yoruldum. harab oldum artık.
300lerde bi sayı geldi galiba size de doğru hatırlıyosam, ne denebilir ki hakkımız olan kadroları işgal ettiler sonuç böyle oldu. bi tercih dönemini daha bekleyemem de artık