• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunu okumayan insan yarım insandır demişti

vilise

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2008
25
0
286
Antalya
dersane yıllarımda psikoloji öğretmenim her ay bir kitap tavsiye ederdi. Ve bir gün yüzde yüz düşünce gücü diye bir kitapla geldi ve bunu okumayan insan yarım insandır, mutlaka okuyun dedi. Bende yarım kalmıym diye ertesi gün aldım. Bir çoğunuz okudunuz belki ama kısaca özetleyelim. The secret kitabına benziyor biraz.
özetle; neyi düşünürsen onu yaşarsın
kitap kesit kesit bir anlatım.
isteklerinize ve dualarınıza dikkat edin , çünkü bir gün gerçek olabilir diyor ve bunu yaşanmış örneklerle anlatıyor . Her sayfasında bıraz daha şaşırıyorsunuz. Ben genelde arkadaşlarıma hediye almak istersem bu kitabı alırım

yıllar önce alıp okumuştum.sonra bir tanıdığıma vermiştim.geri gelmedi maalesef.the secret kitabından çok daha güzel bir kitap.ben de tavsiye ederim

yazarı kım acaba bılgı verırmısınız şimdıden teşekkurler:)

Aynı şey Tanrılar okulu kitabında da anlatılıyor..

ya bende merak ettim kitabin tam ismini ve yazarini verirmisiniz?

arkadaslar baktım yazarı bu bende int satısı varmı diye bakıyorum

Jack Ensign Addington; Tercüme: Birol Çetinkaya
Akaşa Yayınları;
Türkçe (Orijinal Dili İngilizce) 217 s.13.5 x 19.5 cm. İstanbul,1996,1. Baskı

The secret ı bende okumuştum...Pozitif düşünceye inanıyorum ama maalesef bu yaşam şartlarında pekte pozitif düşünceye odaklanamıyorum...
Sizce hep zengin olucam diye düşünürseniz cidden günün birinde zengin olurmusunuz??

:teytey:Evet Scret ı bende okudum ama o kıtabı okumamıstım ılk fırsatta alacagım. Ama Scret da oldukca guzel bır kıtaptı.Ben de inanıyorum pozıtıflıgın Pozıtıflıgı getırecegıne

bende cok onceden almıstım ama bitirememıstım yarım kalmıstı..simdi gorunce aklıma geldi ..hatırlattıgınız ıcın sagolun kızlar..

Ben de bu kitabı yıllar evvel okumuştum. Secret'tan kesinlikle daha güzel olduğunu söyleyebilirim. Güzel bir kişisel gelişim kitabı okumak isteyenlere tavsiye ederim.

Ben de okumuştum o kitabı yıllar önce..pozitif düşünce ile sigarayı bile bıraktırtacak kadar iddialı bi kitaptı..:kahve:

gerçekten çok güzel bir kitaptı.hayat felsefemi yeniden yapılandırdım diyebilirim

Arkadaşlar bende sizlere R.ŞANAL'ın Kuantum Düşünce Tekniği kitabını tavsiye ederim.Benim yaşadığım yerde bu kitap 15 YTL ye satılıyor.Sevgiler

hey gidi hey.. .ne etkilenmiştim vakti zamanında bu kitaptan.. tek yazayım merak edenler için:
%100 Düşünce Gücü - Jack Ensign Addington - Akaşa Yayınları
Bordo kapaklı bir kitap. Tavsiye ederim zaman geçse de etkisi geçmeyecek bir kitap.

hey gidi hey.. .ne etkilenmiştim vakti zamanında bu kitaptan.. tekrar yazayım merak edenler için:
Bordo kapaklı bir kitap. Tavsiye ederim zaman geçse de etkisi geçmeyecek bir kitap.

hey gidi hey.. .ne etkilenmiştim vakti zamanında bu kitaptan.. tekrar yazayım merak edenler için:

aynen
dakikalar önce bi arkadaşa tavsiye ettim
''size müthiş bir güç verilmiştir: hayatınıza hükmetme yeteneği''...

Back