bunu muhakkak okuyun

eymen2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
50
1
46
Eskişehir
ya ben sizi anlamıyorumm herşey kilo yu verince bitecekmi yemek yemekten zevk alan bir milletiz zaten yemek ten bu kadar zevk almasak bu kilolarda olmazdı dimi

peki siz kilo verirken yüzünüz kaslarınız ne oluyor yüz düşüyor vücut sarkıyor kaslar gidiyor bana sakın ee sporda yaparız da onu engelleriz demeyin kızlar spor yapıp kas olması ve sarkma olmaması için protein ağırlıklı beslenmeniz gerekiyor ama diyettesiniz maleseffff onlarıda yiyemezsiniz kaslar gider biraz daha ilerlerse kemikler erirr yağlar kalırr

kardeş yazmışsın bide foto eklemişsin ama hiç açıklama yapmamışsın
eeee ne anlayalım şimdi ne yapalım bi açıklasanda öğrensek

konuyu ben de kavrayamadım zayıflamayalım mı ya da zayıflarken birşeyler mi yapmamız gerekiyor resim de var ben de çözemeidm durumu

''sağlıklı beslenmiyosunuz diyetteyiz diye vücudun ihtiyacı olan proteinide almıyosunuz sonra kaslar eriyor sarkıyosunuz.'' demiş galiba kızlar :)

haklı sayılır aslında. Şöyleki diyet basit bişey değil. Gerek televizyon gerekse internette falan doktora gitmeden ,ondan bundan duyup yada başkasının diyetini uygulayanlar belki küçük belki küçümsenmeyecek kadar büyük tehlikede. Doktora başvurmadan aslında bunlar yapılmamalı ama gel gör ki aynanın karşısında gördüğün o manzaradan sonra vakit kaybetmemk için hemen diyet listesi bulup da başlamaksa o an için çok normal :)

Bence diyet öyle özel yemek listeleriyle değil de normalde yediğimiz şeyleri yarıya indirip spor takviyesi yaparak olmalı. Misal günlük evde kuru fasülye pilav pişmiş normalde bir büyük tabak mı yiyorsun onu yarıya indir. Yanına pilav şart damak zevkimiz onu da yarıya indirip, ekmek yemezsek olur bu iş. Asıl hatayı bence normalde yediklerimizle listelerin çok uçuk farklı olmasında yapıyoruz. Diyette tamam da bitince ne olacak bence reel düzenden çok şaşmamak gerek. Bir de ben ev yemeklerinin zararlı olduğunu düşünmüyorum. Zararlı olan miktarı ve de yanında tükettiğimiz ekmek, kola, şekerin aşırı olması. Acıktın sebze yemeği üç tabak yesen olacak hiçbirşey olmaz ama her yemekte bir ekmek yersen gelir kilolar.

Back